kelomerosan
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 846
Arkadaşlar bugün ikisibi de alabilirim, ikisi de 3.500 lira, hangisi sizce?
1070tiArkadaşlar bugün ikisibi de alabilirim, ikisi de 3.500 lira, hangisi sizce?
İkiside değil 6600 bak.Arkadaşlar bugün ikisibi de alabilirim, ikisi de 3.500 lira, hangisi sizce?
Hocam maksium 3.5 bütçe, 5 in altına yok, çok nadiren 4.5İkiside değil 6600 bak.
1070Ti
Sanki forumda birkaç kişi 5000 serisi ile ilgili sıkıntılardan bahsetmişti ondan dolayı endişelendimpardon 5600xt
yasadın bolgede 2.el rtx2060 bakabilirsin guncellik acısındanHocam maksium 3.5 bütçe, 5 in altına yok, çok nadiren 4.5
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sanki forumda birkaç kişi 5000 serisi ile ilgili sıkıntılardan bahsetmişti ondan dolayı endişelendim
bildigim uzere wattman sorunu var 5000 serilerinde amd ninHocam maksium 3.5 bütçe, 5 in altına yok, çok nadiren 4.5
Sanki forumda birkaç kişi 5000 serisi ile ilgili sıkıntılardan bahsetmişti ondan dolayı endişelendim
İstanbuldayım, 2060 görmedim 3.5 civarına baya baktımyasadın bolgede 2.el rtx2060 bakabilirsin guncellik acısından
bildigim uzere wattman sorunu var 5000 serilerinde amd nin
Wattman hatası neydi, yaşama ihtimalim sizce ne kadar yüksek?yasadın bolgede 2.el rtx2060 bakabilirsin guncellik acısından
bildigim uzere wattman sorunu var 5000 serilerinde amd nin
bire kaç yıl once recep baltasın yazdıgı bir metin wattman kaldırmak için bie yontem soylemiş ne kadar cozer bilmiyorum veya cozermi çunku hiç amd ekran kartı kullanmadımİstanbuldayım, 2060 görmedim 3.5 civarına baya baktım
Wattman hatası neydi, yaşama ihtimalim sizce ne kadar yüksek?
Anladım o zaman 5600xt alıp düzgün mhz ve voltajda çalıştırmak daha mantıklı. Ama şu da var kız arkadaşım akvaryum kasa kullanacak aralarındaki performans farkı çok değilse daha iyi soğutuculu 1070ti almak daha mı mantıklı acababire kaç yıl once recep baltasın yazdıgı bir metin wattman kaldırmak için bie yontem soylemiş ne kadar cozer bilmiyorum veya cozermi çunku hiç amd ekran kartı kullanmadım
Metin
Wattman hatası daha çok donanımsal bir sorun. Ekran kartı cevap vermeyi kestiği zaman bu hata ortaya çıkmakta. Bunun sebebi gördüğüm kadarıyla Sapphire gibi üreticilerin kartlarını fütursuzca overclock etmesi.
Çözüm önerim? GPU frekansını 100 MHz aşağıya çekin ya da biraz voltajı artırın. Özetle, GPU'yu daha kararlı çalışacak hale getirin.
Bu hatanın eski adı AMD sürücüsü yanıt vermeyi kesti idi. Şimdi sürücüler güncellenince adı Wattman oldu. Sorun aynı, hata farklı...
hangi işlemci ile kullanmayı dusunuyorsunuzAnladım o zaman 5600xt alıp düzgün mhz ve voltajda çalıştırmak daha mantıklı. Ama şu da var kız arkadaşım akvaryum kasa kullanacak aralarındaki performans farkı çok değilse daha iyi soğutuculu 1070ti almak daha mı mantıklı acaba
1600 afhangi işlemci ile kullanmayı dusunuyorsunuz
4 yıldır 5600xt kullanıyorum zamanında 2060 ile arasında kalıp 5600xt almıştım aynı seviye kartlar ki 1070ti den daha güncel ve daha güçlüArkadaşlar bugün ikisibi de alabilirim, ikisi de 3.500 lira, hangisi sizce?
Tamamdır 5600xt alacağım teşekkürler4 yıldır 5600xt kullanıyorum zamanında 2060 ile arasında kalıp 5600xt almıştım aynı seviye kartlar ki 1070ti den daha güncel ve daha güçlü