Keskeskeron
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Rdr2 indireceğim ve mod falanda yükliyeceğimi sanmıyorum harddiskte 140 gb boş yer var yeter mi oyun steamde 150 gb gösteriyor ama 110 küsur indiriyor
YetmezRdr2 indireceğim ve mod falanda yükliyeceğimi sanmıyorum harddiskte 140 gb boş yer var yeter mi oyun steamde 150 gb gösteriyor ama 110 küsur indiriyor
ordaki kurulumsuz hali kurulunca dediği gibi 150 olur bide oynarsın haritayı açarsın kullanıcı verisi cart curt yetmezRdr2 indireceğim ve mod falanda yükliyeceğimi sanmıyorum harddiskte 140 gb boş yer var yeter mi oyun steamde 150 gb gösteriyor ama 110 küsur indiriyor
Rdr2 indireceğim ve mod falanda yükliyeceğimi sanmıyorum harddiskte 140 gb boş yer var yeter mi oyun steamde 150 gb gösteriyor ama 110 küsur indir
hocam rdr gibi büyük bir oyunu hdd ye kurmannızı önnermemRdr2 indireceğim ve mod falanda yükliyeceğimi sanmıyorum harddiskte 140 gb boş yer var yeter mi oyun steamde 150 gb gösteriyor ama 110 küsur indiriyor
2ssd var ama birisi windows kurulu ona bir şey kurasım gelmiyor diğeride dolu yükleme ekranı falan benim için sıkıntı yok drop yer dersen orasını bilememhocam rdr gibi büyük bir oyunu hdd ye kurmannızı önnermem
yeme ihtimalinn var ama deneyip gör bence, yemezsen ssd ye atmazsınTeşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2ssd var ama birisi windows kurulu ona bir şey kurasım gelmiyor diğeride dolu yükleme ekranı falan benim için sıkıntı yok drop yer dersen orasını bilemem