Hayır fsrsızfsr falan mı açtınız ayarlardan
Evet1080p mı oynuyorsun
Benzer sorunu 6900xt ile yaşıyorum. Advanced Graphics kısmını aktifleştirip ayarları biraz yükselt özellikle TAA sharpening ayarını fulle.RX 6800 düzeyinde kartı olanlar rdr 2 de grafik ayarını nasıl kullanıyorsunuz bende bulanıklık falan var çok kötü sizin ayarlar nasıl
fulBenzer sorunu 6900xt ile yaşıyorum. Advanced Graphics kısmını aktifleştirip ayarları biraz yükselt özellikle TAA sharpening ayarını fulle.
7800xt ile yaptığım şeyi anlatayım msaa: 2x fxaa: açık taa: kapalı : hareket bulanıklığı: kapalı ayna gibi görüntü deneRX 6800 düzeyinde kartı olanlar rdr 2 de grafik ayarını nasıl kullanıyorsunuz bende bulanıklık falan var çok kötü sizin ayarlar nasıl
++Düne kadar ultra ayarlarda low gibi görüntü alıyordum 1080p'de bu akşam eve gelince dediğin ayarların aynısını yaptım düzeldi7800xt ile yaptığım şeyi anlatayım msaa: 2x fxaa: açık taa: kapalı : hareket bulanıklığı: kapalı ayna gibi görüntü dene
ss ekleyebilirmisin belki diğer ayarlandır++Düne kadar ultra ayarlarda low gibi görüntü alıyordum 1080p'de bu akşam eve gelince dediğin ayarların aynısını yaptım düzeldi
bu seferde neselerin keskinlikten cok kötü duruyo7800xt ile yaptığım şeyi anlatayım msaa: 2x fxaa: açık taa: kapalı : hareket bulanıklığı: kapalı ayna gibi görüntü dene
Ayarlarım şu an bu şekilde hala biraz kurcalanması lazım hala karakterin yüzü biraz detaysız gözüküyor.ss ekleyebilirmisin belki diğer ayarlandır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu seferde neselerin keskinlikten cok kötü duruyo
Amdlerde görüntü sıkıntısımı var 4070 Ti süper mi 5070 mi 5070 ti mi yoksa 7900 XT mi çok kararsızım7800xt ile yaptığım şeyi anlatayım msaa: 2x fxaa: açık taa: kapalı : hareket bulanıklığı: kapalı ayna gibi görüntü dene
rdr2 de 1080p de kotu gorunum normal, advanced ayarlarina gel resulation scale 1.5 x yap duzelir.RX 6800 düzeyinde kartı olanlar rdr 2 de grafik ayarını nasıl kullanıyorsunuz bende bulanıklık falan var çok kötü sizin ayarlar nasıl