Yardım RDR 2 GRAFİK SORUNU (BULANIKLIK)

𝓜𝓲𝓴𝓪𝓼𝓪°

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
925
RX 6800 düzeyinde kartı olanlar rdr 2 de grafik ayarını nasıl kullanıyorsunuz bende bulanıklık falan var çok kötü sizin ayarlar nasıl

fsr falan mı açtınız ayarlardan

1080p mı oynuyorsun

RX 6800 düzeyinde kartı olanlar rdr 2 de grafik ayarını nasıl kullanıyorsunuz bende bulanıklık falan var çok kötü sizin ayarlar nasıl
Benzer sorunu 6900xt ile yaşıyorum. Advanced Graphics kısmını aktifleştirip ayarları biraz yükselt özellikle TAA sharpening ayarını fulle.

7800xt ile yaptığım şeyi anlatayım msaa: 2x fxaa: açık taa: kapalı : hareket bulanıklığı: kapalı ayna gibi görüntü dene

7800xt ile yaptığım şeyi anlatayım msaa: 2x fxaa: açık taa: kapalı : hareket bulanıklığı: kapalı ayna gibi görüntü dene
++Düne kadar ultra ayarlarda low gibi görüntü alıyordum 1080p'de bu akşam eve gelince dediğin ayarların aynısını yaptım düzeldi

++Düne kadar ultra ayarlarda low gibi görüntü alıyordum 1080p'de bu akşam eve gelince dediğin ayarların aynısını yaptım düzeldi
ss ekleyebilirmisin belki diğer ayarlandır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu seferde neselerin keskinlikten cok kötü duruyo

ss ekleyebilirmisin belki diğer ayarlandır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu seferde neselerin keskinlikten cok kötü duruyo
Ayarlarım şu an bu şekilde hala biraz kurcalanması lazım hala karakterin yüzü biraz detaysız gözüküyor.

Ekler

• ayarlar1.png
    ayarlar1.png
    696.1 KB · Hit: 39
  • ayarlar2.png
    ayarlar2.png
    673.3 KB · Hit: 39
  • ayarlar3.png
    ayarlar3.png
    665.5 KB · Hit: 37
  • ayarlar4.png
    ayarlar4.png
    677.7 KB · Hit: 45
rdr2 de 1080p de kotu gorunum normal, advanced ayarlarina gel resulation scale 1.5 x yap duzelir.

1080p oynanmıyor hikayeli oyun çözünürlük ölçeğini fulleyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,304
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri