brickcracker836
80+
- Reaksiyon skoru
- 14
Şu an birkaç oyunda indirim var. Bana 7,02 dolara steam platformundan oyun önerir misiniz?
Hocam 1 dolar koy miside alŞu an birkaç oyunda indirim var. Bana 7,02 dolara steam platformundan oyun önerir misiniz?
Hocam, ekstra para ekleyemem. Miside'dı baldiback'ten izlemiştim. Başka öneriniz var mı?Hocam 1 dolar koy miside al
indirimlerde vardı baya oyunda şimdi 20 dolar altına pek tatmin edici oyun yok beŞu an birkaç oyunda indirim var. Bana 7,02 dolara steam platformundan oyun önerir misiniz?
Ne tarz bi şey arıyorsun?Şu an birkaç oyunda indirim var. Bana 7,02 dolara steam platformundan oyun önerir misiniz?
Watch dogs2 fena kötü sadece grafik arıyorsan okey ama sarmıyorHocam, ekstra para ekleyemem. Miside'dı baldiback'ten izlemiştim. Başka öneriniz var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Watch_Dog 2' ye ne dersiniz hocam?
Hocam bana hikayesi bir oyun lazım. Bilgisayarda CS'den başka oyun oynamıyorum. Beni şu mağaradan çıkarın lütfen.Ne tarz bi şey arıyorsun?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Watch dogs2 fena kötü sadece grafik arıyorsan okey ama sarmıyor
O bütçede assassins creed serisinin eski oyunları var çok zengin hikayeleri var. Revelations, unity vsHocam bana hikayesi bir oyun lazım. Bilgisayarda CS'den başka oyun oynamıyorum. Beni şu mağaradan çıkarın lütfen.
Çoğu AC Oyununu oynadım. AC 1, AC 2,AC 3,Black Flag,Unity,Mirage,Revelation,Brotherhood,Origins, bu oyunları oynadım. Odyssey'i merak ediyorum. Ama bütçemi çok az aşıyor.O bütçede assassins creed serisinin eski oyunları var çok zengin hikayeleri var. Revelations, unity vs