HuseyinBy01
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 781
Arkadaşlar merhabalar bu grupta moderatörden ekran kartı alacam önceden alan varmı güvenilir mi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
1 kez grup kurucusundan, 1 kez o zamanlar çok gördüğüm olan bir esnaftan, 1 kez de o zamana kadar görmediğim ancak post açtığım, güvenilir denen esnaf bir abiden (şu an kullandığım kart) almıştım. Hiçbirinde sorun yaşamadım, düzgün birinden alıyorsan sorun olmaz benceArkadaşlar merhabalar bu grupta moderatörden ekran kartı alacam önceden alan varmı güvenilir mi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Birkaç hafta önce o gruptan birinden ekran kartı aldım, ama ekran kartıni adamın evine gidip yüz yüze buluşup aldım ve oradayken furmark testine soktum.Arkadaşlar merhabalar bu grupta moderatörden ekran kartı alacam önceden alan varmı güvenilir mi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Moderatörden alıyorum İstanbul'da dükkanı var1 kez grup kurucusundan, 1 kez o zamanlar çok gördüğüm olan bir esnaftan, 1 kez de o zamana kadar görmediğim ancak post açtığım, güvenilir denen esnaf bir abiden (şu an kullandığım kart) almıştım. Hiçbirinde sorun yaşamadım, düzgün birinden alıyorsan sorun olmaz bence
Güvenebileceğin de güvenemeyeceğin de insan var. Çok ürün al sat yaptım.Arkadaşlar merhabalar bu grupta moderatörden ekran kartı alacam önceden alan varmı güvenilir mi bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
GüvenilirModeratörden alıyorum İstanbul'da dükkanı var
Kargo ile gönderecek hocam gelince test edecemDükkanı varsa sorun olmaz gittiğinde ürünü incele furmark testine sok sorun yoksa alabilirsin
O gruptan yapılıyormuydu kontrol etmen lazım ama arkadaşı etiketleyip ürün alacağım bu aekadaşa ref olan var mı diye sorabilirsin daha önce alan insanlar görürse yazarlar.Kargo ile gönderecek hocam gelince test edecem