İNCE HESAP GAMİNG GECESi

Mustafa_

80+ Silver
Reaksiyon skoru
992
parcalar gaming gecesinde oldukça güzel fiyatlara düşüyor ordan sipariş vermeyi düşünüyordum fakat Parça ve fiyat araştırması yaparken birkaç forumda incehesap adina birkaç yazi gördüm bu yazilar incehesap'in gaming gecesinde iade gelen ürünleri sattığına dairdi buna dair sizlerede bir danışmak istedim bununla ilgili bilgisi olan biri olabilir diye düşündüm n11 hepsiburada gibi hir site olan incehesap böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum ama ...?

parcalar gaming gecesinde oldukça güzel fiyatlara düşüyor ordan sipariş vermeyi düşünüyordum fakat Parça ve fiyat araştırması yaparken birkaç forumda incehesap adina birkaç yazi gördüm bu yazilar incehesap'in gaming gecesinde iade gelen ürünleri sattığına dairdi buna dair sizlerede bir danışmak istedim bununla ilgili bilgisi olan biri olabilir diye düşündüm n11 hepsiburada gibi hir site olan incehesap böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum ama ...?
Monitör aldım sıfır geldi

Belli olmuyor olursa iade edersin ben 5 ürün aldım (3 tanesi gaming gecesinden) sorun yaşamadım hiç

fakat paketlerin üstünde kırmızı bir nokta vardı

Hayır kendim satın aldım paketin koruma jelatinleri bile açılmamıştı

ben 4 parça aldım hepsi sıfır dı

Ya hocam sıfır gelmezse iade edersin bu kadar basit.

ama jelatinlerini sonradan yapıştırmak çokda zor bir işlem değildir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıfır olduğunu nasil anladın yani iadr ürün olmadığını ?
Kardeşim her cuma 1000+ ürün satışa çıkıyor bu durumda her alışveriş yapan kişi iade etmiş oluyor sence olabilir mi ?

Kardeşim her cuma 1000+ ürün satışa çıkıyor bu durumda her alışveriş yapan kişi iade etmiş oluyor sence olabilir mi ?
banada o yüzden mantıksız bir suçlama gibi geldi içimi rahatlatmak için sormak istedim

ama jelatinlerini sonradan yapıştırmak çokda zor bir işlem değildir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıfır olduğunu nasil anladın yani iadr ürün olmadığını ?
kutusunda bir hasar yok sıfır
Fakat şüphem var @Yasin Çelik siz açtığında şu içindeki paketlerin üstünde kırmızı bir nokta varmıydı?

Geri