Neler Yeni

İNCE HESAP GAMİNG GECESi

psist0n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
EFE AKBAY
ama jelatinlerini sonradan yapıştırmak çokda zor bir işlem değildir
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıfır olduğunu nasil anladın yani iadr ürün olmadığını ?

Ekran kartı
ram
ssd
psu

hepsini oradan aldım hepsinin kutu jelatini kapalı geldi.

Son alışverişim gigabyte monitor aldım ekranın sol ve sağ tarafa asılan etiketler duruyordu yalnız biraz parmak izi vardı. Ölü pixel vs çıkmadığı için değişimle uğraşmadım. Monitor alırsanız dikkat etmenizde fayda var.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
kutusunda bir hasar yok sıfır
Fakat şüphem var @Yasin Çelik siz açtığında şu içindeki paketlerin üstünde kırmızı bir nokta varmıydı?
Hangi ürün için soruyorsunuz hocam?

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Abdullah abi evinden gönderdiği için benim bütün jelatinler falan yırtılmıştı, videoda incelediği ürünü göndermiş sanırsam.
Bahsettiğiniz konuda yorum yapamayacağım.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Abdullah abi evinden gönderdiği için benim bütün jelatinler falan yırtılmıştı, videoda incelediği ürünü göndermiş sanırsam.
Bahsettiğiniz konuda yorum yapamayacağım.
Hediyemi geldi size?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
parcalar gaming gecesinde oldukça güzel fiyatlara düşüyor ordan sipariş vermeyi düşünüyordum fakat Parça ve fiyat araştırması yaparken birkaç forumda incehesap adina birkaç yazi gördüm bu yazilar incehesap'in gaming gecesinde iade gelen ürünleri sattığına dairdi buna dair sizlerede bir danışmak istedim bununla ilgili bilgisi olan biri olabilir diye düşündüm n11 hepsiburada gibi hir site olan incehesap böyle bir şey yapmaz diye düşünüyorum ama ...?

Öyle şeyler olduğunu bende duydum technopatta falan açılmış paket yollayanlar veya SSD aldığında üstüne veri yazılıp bir kaç ay kullanılmış gözüken gibi ama eninde sonun da tüm satılan ürünlerin en az 2 yıl garantisi var eline gelip çalıştıktan sonra sorun yok bence.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ürünler sıfır. Türkiyede bir algı var ucuz ürün istiyoruz ucuz buluncada acaba bir şey var mı diye kurcalıyoruz. İncehesap gaming gecesinden ram işlemci ekran kartı aldım. Hepsi orijinal bandrolu ile sıfır bir şekilde geldi. 1.si iade ürünü satmaları için müşterinin hiç açmadan vazgeçip iade etmesi lazım yani açıp 1 gün kullanıp geri verdiği ürünü başkasına vermez hiçbir site bu yasal değil ve cezası büyük. Sonradan bandrol yapıştıramazlarda. Benim aldığım ürünlerin hepsi bandrolu ile geldi hatta geldiği gün Seri numaralarını kendi sitelerine kaydettim herhangi bir sorun çıkmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,421
Üyeler
160,846
Son üye
Yigit42
Top Bottom