❌İndirim Bitti! DARK LUNA Laptop Soğutucu Stand 249TL

Yapacağı maksimum 2-3 derecelik bir etki. Bunun yerine termal macunu yenileyip, fanları temizleyin. Laptop çok eskiyse yenisine geçmeye bakın.

Sesli çalışıyormu acaba 2019 macbook pro var 90 derecelerde ućak gibi oluyor belki ona uyar

100tl kuponum vardı kullanarak aldım, dediğiniz gibi en kötü stant olarak kullanırım

Sırf indirim var diye alınır mı yoksa az daha ekleyip daha iyisi varsa onu mu almalıyım

Fiyatı beleş olmasına rağmen derken
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çark nerde
Linke tıkladıktan sonra mobildeysen bazen çark veriyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sırf indirim var diye alınır mı yoksa az daha ekleyip daha iyisi varsa onu mu almalıyım
Kanka laptop soğutucudan öyle deli bir performans artışı kazanamazsın, bu 2 derece düşürüyorsa en iyisi max 5 derece fark sağlar. Onun için de 3-4 katı fazla para vermeye gerek yok. Böyle bir ihtiyacın varsa bunu al geç, en kötü altını kaldırır, hava akışını arttırmış olursun.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: dnzz
74 cfm 1400 RPM üstelik alüminyum. Daha iyisini 'az' daha ekleyerek bile alamazsın. Yapıştır geç diyecektim ama indirim bitmiş. Gördüğüm kadarıyla grisi 299 TL, istersen ondan çek 1 tane.

fiyat iyi. 3-4 ay önce 350 lira civarina almıştım. bence fiyat/performans ürünü

Geri