- Reaksiyon skoru
- 2,781
hesapladım türk parasıyla 1.067,77 turkiyede olsa baya pahalı olur.Samimi bir arkadaşım gayet normal değil mi 130 Euro'ya aldı
hesapladım türk parasıyla 1.067,77 turkiyede olsa baya pahalı olur.Samimi bir arkadaşım gayet normal değil mi 130 Euro'ya aldı
Evette onun için pahalı değil bende istiyordum bunu param olmadığı için alamıyordum bir dahaki ay alacaktım oda böyle bir iyilik yaptıhesapladım türk parasıyla 1.067,77 turkiyede olsa baya pahalı olur.
Kablolu versiyonunu kullanıyorum; Müthiş...Dostlar merhaba ürün dün elime geçti ve ilk hissiyat olarak çok güzeldi kutunun içinden garanti,kullanım kılavuzu,razer sticker vs.
- Yönleri:Ürün simetrik (Keşke 2 tane çıksaydı biri sol el için biri sağ el için ama yinede gayet iyi bir şekilde ele oturuyor)
+ Yönleri:Kablosuz olması,çok hafif olması,mükemmel bir sensörünün olması ve kablolu mouselardan gecikme olarak hiç bir farkı yok ben bile anlıyamadım yarı profesyonel olarak CS:GO oynamama rağmen
Sonuç olarak bütçeniz varsa alabilirsiniz o kadar detaylı bir rehber olmadı farkındayım ama yine belki birine yardımım dokunur dedim( Telefonumu bulamadığım için fotoğraf ekliyemedim )
Ama kablosuz dahada müthişKablolu versiyonunu kullanıyorum; Müthiş...
Kullanmadan nasıl böyle cümleler kurabiliyorsun dostum?Güzel mouse gibi ama bence fiyatını haketmiyor
Aradaki fiyat farkıda müthiş hocamAma kablosuz dahada müthiş![]()
Yanlış bir cümle kurduğumu düşünmüyorum.Kullanmadan nasıl böyle cümleler kurabiliyorsun dostum?
Dostum profesyonel olarak csgo oynuyorum kablosuz mouse istiyordum zaten fiyatının pahalı olmasının sebebi zaten kablosuz olması yoksa zowie ec2 alicaktimYanlış bir cümle kurduğumu düşünmüyorum.
1200 TL yi haketmesi için bir mouseden fazlası olması lazım.
Sırf markası razer diye anlamsız yere pahalı.