Sleyaser
80+
- Reaksiyon skoru
- 32
Cihazı almayı düşünüyorum incehesapa sorduğumda asya mı avrupamı olduğunu net bir cevap vermediler acaba alınır mı??
asya yada avrupa oldugunda ne degisir ki hocam ben digital edition aldim nereden aldigimi hatirlamiyorum ama kutusu falan acilmamisti dili cinceydi baslangic ekraninda degistirdik dili hic bir farki yok digerlerindenCihazı almayı düşünüyorum incehesapa sorduğumda asya mı avrupamı olduğunu net bir cevap vermediler acaba alınır mı??
Bide incehesapdan alsam bi sıkıntı cıkarmı veya bir sorunla karşılaşırsam yardımcı olurlarmıBilemedim hocam cfı kodlarına fln bakılıyor ya genellikle
incehesapdan alınca bir sıkıntı çıkacağını sanmam ayrıca yardımcı olma konusunda genellikle yardımcı oluyorlarBilemedim hocam cfı kodlarına fln bakılıyor ya genellikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide incehesapdan alsam bi sıkıntı cıkarmı veya bir sorunla karşılaşırsam yardımcı olurlarmı
PS5 Slim'de hepsi son sürüm. Asya cihazı alanlar bir sıkıntı yaşamamış. Gerekirse dönüştürücü alan var, almayan da var.Bilemedim hocam cfı kodlarına fln bakılıyor ya genellikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bide incehesapdan alsam bi sıkıntı cıkarmı veya bir sorunla karşılaşırsam yardımcı olurlarmı