Deadpool
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 325
Mekanı Cennet olsunPençe-Kaplan Operasyonu
bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları
tarafından açılan taciz ateşi sonucu
yaralanan Askerimiz İstihkam Astsubay Üstçavus
Ufuk AKINCI Şehit oldu.
dalga mı geçiyon ?? bu iki oldu bak geçen de benzeri bi şeyi yapmıştın ???????Yine biz sıcacık evimizde kalkan balığımızı yerken sigaramızı içip oyuncu bilgisayarımız ile oyun oynarken birileri bizim için şehit oldu. Allah gani gani rahmet eylesin acısı üstünde kalsın.![]()
Yahu kardo sen iyi misin? ne dalga geçmesi da. Ben evimde otururken biri bedel ödüyor diye üzülüyorum. sen dalga mı geçiyon diyorsun iyi misin???dalga mı geçiyon ?? bu iki oldu bak geçen de benzeri bi şeyi yapmıştın ???????
yazış şekline bi bak dalga geçer gibi?Yahu kardo sen iyi misin? ne dalga geçmesi da. Ben evimde otururken biri bedel ödüyor diye üzülüyorum. sen dalga mı geçiyon diyorsun iyi misin???
Aga kötü bir şey mi yazmışım ben? Evde oturuyorum yatıyorum yemek yiyorum ve bunun bedelini ödeyen birileri var üzülüyorum bunu demek istedim. Sen niye benim yazdığım her şeyi başka bir tarafa çekiyorsun agam bilmeden sana bir şey mi yaptım da ben?yazış şekline bi bak dalga geçer gibi?
geçen de benzer bi mevzu olmuştu ülkeye söven adama özgür irade diyodun aklımda dahaAga kötü bir şey mi yazmışım ben? Evde oturuyorum yatıyorum yemek yiyorum ve bunun bedelini ödeyen birileri var üzülüyorum bunu demek istedim. Sen niye benim yazdığım her şeyi başka bir tarafa çekiyorsun agam bilmeden sana bir şey mi yaptım da ben?
yahu bak orada yazdıklarımı anlamıyorsun yine aynı muhabbet neyse aga sen takıl kafana göre...geçen de benzer bi mevzu olmuştu ülkeye söven adama özgür irade diyodun aklımda daha
başımızda terör elebaşını meclise sokmaya çalışanlar olduğu sürece bu terörün kökü falan kazınmazMekanı Cennet Olsun. Gün gelir terörün kökü kazılır bu fazla ilerlemez böyle.
nıyetının kotu olmadıgını dusunuyorum ama yazıs seklın o tarafa ıtıyor haberın olsun.Yine biz sıcacık evimizde kalkan balığımızı yerken sigaramızı içip oyuncu bilgisayarımız ile oyun oynarken birileri bizim için şehit oldu. Allah gani gani rahmet eylesin acısı üstünde kalsın.![]()
Hayatımda hiç kalkan balığı yemedim ya, tadı nasıl acabaYine biz sıcacık evimizde kalkan balığımızı yerken sigaramızı içip oyuncu bilgisayarımız ile oyun oynarken birileri bizim için şehit oldu. Allah gani gani rahmet eylesin acısı üstünde kalsın.![]()