Ekran kartı tutucu gereklimi?

Hocam benim aldığım kasada 3 önde 1 tane de arkada fan bulunuyor. Senin sadece 3 tan önde mi bulunuyor ? Yoksa kendin başka fan ekledin mi ? Kasanda şuan kaç tane fan var ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://ventocase.com/urun/vg3400s/
Bende de bu var.

3 önde 1 egzoz fan 2 sıvı soğutucu fanım var toplam 6 yani.
Sıvı soğutucusu olarak ne kullanıyorsun ? Ve memnun musun ? Sıvı soğutucuyu haricen mi aldın ? Yoksa kasanın içerisinde var mıydı ?

3 önde 1 egzoz fan 2 sıvı soğutucu fanım var toplam 6 yani.
Sıvı soğutucular işlemci için değil mi ? İşlemcin hangi marka, model ? Fazla ısınıyor herhalde.

Sıvı soğutucusu olarak ne kullanıyorsun ? Ve memnun musun ? Sıvı soğutucuyu haricen mi aldın ? Yoksa kasanın içerisinde var mıydı ?

Sıvı soğutucular işlemci için değil mi ? İşlemcin hangi marka, model ? Fazla ısınıyor herhalde.
İşlemcim bi tık ısınan bi işlemci zaman alpha2 a24 modeli ve evet sıvı soğutucular işlemci için soğutucu dan memnunum gayet iyi ama fiyatı biraz tuzlu. İşlemcim: Ryzen 5 7500f

İşlemcim bi tık ısınan bi işlemci zaman alpha2 a24 modeli ve evet sıvı soğutucular işlemci için soğutucu dan memnunum gayet iyi ama fiyatı biraz tuzlu. İşlemcim: Ryzen 5 7500f
Bende de ryzen 5 7600 var. Soğutucu olarak da bu var. O kadar çok ısınıyor mu bu işlemciler ya ? Ben sistemi henüz kullanmadım, kargoda.

Bende de ryzen 5 7600 var. Soğutucu olarak da bu var. O kadar çok ısınıyor mu bu işlemciler ya ? Ben sistemi henüz kullanmadım, kargoda.
Ben vatandan aldım kalitesiz bir termal macun kullanmışlar o yüzden 65 derere falan oluyor çok ısınan işlemciler değil ve soğutucunuz gayet iyi hayırlı olsun.

Geri