Neler Yeni

Ekran kartı tutucu gereklimi?

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Buğra
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Talha Keyhidar
Hocam benim aldığım kasada 3 önde 1 tane de arkada fan bulunuyor. Senin sadece 3 tan önde mi bulunuyor ? Yoksa kendin başka fan ekledin mi ? Kasanda şuan kaç tane fan var ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://ventocase.com/urun/vg3400s/
Bende de bu var.

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Buğra
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Talha Keyhidar
3 önde 1 egzoz fan 2 sıvı soğutucu fanım var toplam 6 yani.
Sıvı soğutucusu olarak ne kullanıyorsun ? Ve memnun musun ? Sıvı soğutucuyu haricen mi aldın ? Yoksa kasanın içerisinde var mıydı ?

3 önde 1 egzoz fan 2 sıvı soğutucu fanım var toplam 6 yani.
Sıvı soğutucular işlemci için değil mi ? İşlemcin hangi marka, model ? Fazla ısınıyor herhalde.

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Buğra
Sıvı soğutucusu olarak ne kullanıyorsun ? Ve memnun musun ? Sıvı soğutucuyu haricen mi aldın ? Yoksa kasanın içerisinde var mıydı ?

Sıvı soğutucular işlemci için değil mi ? İşlemcin hangi marka, model ? Fazla ısınıyor herhalde.
İşlemcim bi tık ısınan bi işlemci zaman alpha2 a24 modeli ve evet sıvı soğutucular işlemci için soğutucu dan memnunum gayet iyi ama fiyatı biraz tuzlu. İşlemcim: Ryzen 5 7500f

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Talha Keyhidar
İşlemcim bi tık ısınan bi işlemci zaman alpha2 a24 modeli ve evet sıvı soğutucular işlemci için soğutucu dan memnunum gayet iyi ama fiyatı biraz tuzlu. İşlemcim: Ryzen 5 7500f
Bende de ryzen 5 7600 var. Soğutucu olarak da bu var. O kadar çok ısınıyor mu bu işlemciler ya ? Ben sistemi henüz kullanmadım, kargoda.

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Buğra
Bende de ryzen 5 7600 var. Soğutucu olarak da bu var. O kadar çok ısınıyor mu bu işlemciler ya ? Ben sistemi henüz kullanmadım, kargoda.
Ben vatandan aldım kalitesiz bir termal macun kullanmışlar o yüzden 65 derere falan oluyor çok ısınan işlemciler değil ve soğutucunuz gayet iyi hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,383
Üyeler
167,481
Son üye
filozof07
Top Bottom