❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Hocam üyelik açıp adres vs girdikten sonra mı düşüyor bu fiyata, tam olarak hangi aşamada indirimi görebiliyoruz, aynı şekilde ben de instagramda denk geldim, hiç temuyu kullanmadığım bir telefonda, ama bu indirimi hangi adımda gözüktüğünü çözemedim
Direkt ürün sayfasında 104 lira olarak gözüktü bende ödeme adımında sepette falan değil.

Direkt ürün sayfasında 104 lira olarak gözüktü bende ödeme adımında sepette falan değil.
Hay allah gözükmüyor bende, ya bitti kampanya ya da ben beceremiyorum, başka telefonda da denk geldim instagramdaki reklama yok yani olmuyor

Hay allah gözükmüyor bende, ya bitti kampanya ya da ben beceremiyorum, başka telefonda da denk geldim instagramdaki reklama yok yani olmuyor
Uygulamayı silin, 5.sayfadaki arkadaşın attığı linke girin. Çark falan çeviriyorsunuz 700 lira indirim gibi bir şey veriyor. Sonra o sayfadan uygulamaya git diyip uygulamayı indirin. Baştan sıfır e postayla yeni hesap açın sonra o linke tekrar girip o uygulamaya git tuşuna basın. Biraz kurcaladıktan sonra 104 lira olarak gözüktü bende ürün. Sizde olmazsa fikrim yok maalesef.

Uygulamayı silin, 5.sayfadaki arkadaşın attığı linke girin. Çark falan çeviriyorsunuz 700 lira indirim gibi bir şey veriyor. Sonra o sayfadan uygulamaya git diyip uygulamayı indirin. Baştan sıfır e postayla yeni hesap açın sonra o linke tekrar girip o uygulamaya git tuşuna basın. Biraz kurcaladıktan sonra 104 lira olarak gözüktü bende ürün. Sizde olmazsa fikrim yok maalesef.
hangi link acaba

Bunda şarj istasyonu varmı ?

Ekler

• Screenshot_20250125_172613_Temu.jpg
    Screenshot_20250125_172613_Temu.jpg
    377 KB · Hit: 82
evet bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

başlık daha önemli bence

Halen dönmesini bekliyorum küçük çinli arkadaşların, bakalım ne diyecekler.

Bu arkadaşın söylediği yolu deneyin çalıştı bende dostlar

Ekler

• IMG_5922.png
    IMG_5922.png
    281.6 KB · Hit: 101
Geri