Lloydˢᵗᵉʳ
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 315
20 Eylül:
Yeni tanımlanan 50₺'lik kuponla beraber kargo dahil 693₺'ye geliyor.
Güncelleme - 18 Eylül:
www.trendyol.com
Bedavaya yakın. En aşağıda yorumum ve bi' ufak kullanıcı deneyimim yazıyor.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Güncelleme - 29 Ağustos 2025:
www.trendyol.com
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Güncelleme - 25 Ağustos 2025:
Ürünün fiyatı kuponla 900₺ olmuş. Hala indirim niteliği taşıdığı için etiketi kaldırmadım. Peşin fiyatına 3 taksit imkanıyla beraber hala alınabilir ve güzel bir seçenek olarak duruyor.
____________________________________________________________________________________________
Güncelleme - 18 Ağustos 2025:
www.trendyol.com
Ürünün fiyatı kuponla 700₺'ye düşmüş (+45₺ kargo ücreti). Bedavadan farksız gerçekten, tesadüfen gördüm. Altta kulaklık hakkında deneyimlerimi yazmıştım zaten. Şu an da tek memnun olmadığım tarafı kafaya hafif baskı uygulaması ama çoğu insanı rahatsız etmez diye düşünüyorum. Konfora çok takılmıyorsanız gerçekten bedava. Peşin fiyatına 3 taksit imkanı da var, acayip derecede güzel bir fırsat gerçekten.
Akakçe:
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,802190268.html
Epey:
www.epey.com
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ben yılbaşı öncesi 1380'e almıştım. Genel anlamda gayet memnunum. Bu fiyata 60mm sürücüler, 64Ohm empedans ve Hi-Res ses desteği oldukça iyi. Müzik için çok ideal olmadığını belirteyim, ufak bir EQ ayarıyla uygun hale getirilebilir de. Basları derin ve yoğun hissettiriyor.
Test ettiğim sistemin ses kartı çok iyi değildi; kaliteli bir ses arayüzüyle çok daha iyi hale getirilebilir ses performansı.
Konforu idare eder, biraz baskı yapıyor gibi gelmişti ama zamanla daha rahat geldi.
Ses yalıtımı beklentimin üzerindeydi.
Malzeme kalitesi fiyatına göre gayet iyi.
Tasarımı da fena değil. Mikrofonu da yine fiyatına göre idare eder.
7.1 mevcut değil ama bende Dolby Atmos olduğu için zaten sanal 7.1'den daha iyi sonuç veriyor. Ses kasmak için gayet uygun ve yeterli. Ben gayet iyi sonuç aldım.
Yeni tanımlanan 50₺'lik kuponla beraber kargo dahil 693₺'ye geliyor.
Güncelleme - 18 Eylül:
Havit Gamenote H2002E PRO 60mm Speaker Hi-Res Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote H2002E PRO 60mm Speaker Hi-Res Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bedavaya yakın. En aşağıda yorumum ve bi' ufak kullanıcı deneyimim yazıyor.
Güncelleme - 29 Ağustos 2025:
Havit Gamenote H2002E PRO 60mm Speaker Hi-Res Gaming Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote H2002E PRO 60mm Speaker Hi-Res Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Güncelleme - 25 Ağustos 2025:
Ürünün fiyatı kuponla 900₺ olmuş. Hala indirim niteliği taşıdığı için etiketi kaldırmadım. Peşin fiyatına 3 taksit imkanıyla beraber hala alınabilir ve güzel bir seçenek olarak duruyor.
____________________________________________________________________________________________
Güncelleme - 18 Ağustos 2025:
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,802190268.html
Epey:
Havit Gamenote H2002E Pro Kablolu Kulaklık
Havit Gamenote H2002E Pro Kablolu Kulaklık detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Ben yılbaşı öncesi 1380'e almıştım. Genel anlamda gayet memnunum. Bu fiyata 60mm sürücüler, 64Ohm empedans ve Hi-Res ses desteği oldukça iyi. Müzik için çok ideal olmadığını belirteyim, ufak bir EQ ayarıyla uygun hale getirilebilir de. Basları derin ve yoğun hissettiriyor.
Test ettiğim sistemin ses kartı çok iyi değildi; kaliteli bir ses arayüzüyle çok daha iyi hale getirilebilir ses performansı.
Konforu idare eder, biraz baskı yapıyor gibi gelmişti ama zamanla daha rahat geldi.
Ses yalıtımı beklentimin üzerindeydi.
Malzeme kalitesi fiyatına göre gayet iyi.
Tasarımı da fena değil. Mikrofonu da yine fiyatına göre idare eder.
7.1 mevcut değil ama bende Dolby Atmos olduğu için zaten sanal 7.1'den daha iyi sonuç veriyor. Ses kasmak için gayet uygun ve yeterli. Ben gayet iyi sonuç aldım.
Ekler
Son düzenleme: