Xenovian
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 592
Evet, bütçeye göre kötü bir sistem55-0 Mı ?
Evet, bütçeye göre kötü bir sistem55-0 Mı ?
At bakalım bı İnşallah Hepsiburadada falan değildir. Hem topladığın sistemin yarısı Hepsiburadan.
İlk defa kuruyorumEvet, bütçeye göre kötü bir sistem
Bende ilk sistemimi kurdum ancak gayet f/p idi. Bilmeden iş yapmak yerine başkalarına danışınBenim yaptığım sistem soğutucu kasa işlemci ram ssd daha iyidi ekran kartı 4070 ti süper di orda benimki 7090 xt Nitro
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7600X TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER ST Plus 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ESPOR-4070TIS hazırlanmış bir sistem tavsiyesidir. GALAX RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
İlk defa kuruyorum
Ben baktım ztn 420 mm daha uygunduyani kral bu sisteme o ekran kartı yakışmamış senin yerinde olsam nvidia 4070tisuper düşünürdüm 420mm sıvı soğutucu yerine 360 lık warframe çok daha uygun kaçardı sanırsam fiyat olarakta öyle olurdu ramler hakkında çok bilgim yok ama biraz araştırma yaptım çok pahalıya almışsın 3600tl ye var incehesapta direkt aynısı fiyat bazında çok daha iyi bir sistem 75-65bin civarına gelirdi senin sistemine de kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın hayırlı olsun
Sen önerebilir misn ilk defa kuruyorumyani kral bu sisteme o ekran kartı yakışmamış senin yerinde olsam nvidia 4070tisuper düşünürdüm 420mm sıvı soğutucu yerine 360 lık warframe çok daha uygun kaçardı sanırsam fiyat olarakta öyle olurdu ramler hakkında çok bilgim yok ama biraz araştırma yaptım çok pahalıya almışsın 3600tl ye var incehesapta direkt aynısı fiyat bazında çok daha iyi bir sistem 75-65bin civarına gelirdi senin sistemine de kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın hayırlı olsun
Sizin öneriniz varsaBende ilk sistemimi kurdum ancak gayet f/p idi. Bilmeden iş yapmak yerine başkalarına danışın
Rtx 4070ti super-7800x3d-kc3000-Bir markanın B650si-Patriot viper ram- Corsair 850w psu öneririmBen baktım ztn 420 mm daha uygundu
Sen önerebilir misn ilk defa kuruyorum
Sizin öneriniz varsa
SsdRtx 4070ti super-7800x3d-kc3000-Bir markanın B650si-Patriot viper ram- Corsair 850w psu öneririm
9700 x daha iyi değil miRtx 4070ti super-7800x3d-kc3000-Bir markanın B650si-Patriot viper ram- Corsair 850w psu öneririm
%10.53 daha güçlü 7800x3dSsd
9700 x daha iyi değil mi
Ama pahalı şuanki fiyatını haketmiyo%10.53 daha güçlü 7800x3d
Alma o zamanAma pahalı şuanki fiyatını haketmiyo
Düzenledim nasıl olmuşAlma o zaman
71.079,59 bukadar tuttu daha ucuza geldi önerilerin için teşekkürlerAlma o zaman
soğutucu ile mouse klavye seti leşDüzenledim nasıl olmuş
71.079,59 bukadar tuttu daha ucuza geldi önerilerin için teşekkürler
Yardım eden ve öneride bulunan arkadaşlar a teşekkür ediyorum
Düzenledim nasıl olmuş
71.079,59 bukadar tuttu daha ucuza geldi önerilerin için teşekkürler
Yardım eden ve öneride bulunan arkadaşlar a teşekkür ediyorum
Mouse klavye ye katılıyorum ama soğutucu nedensoğutucu ile mouse klavye seti leş
Dur onları da değiştireyim duzenleyim gelecemHa şöyle
soğutucu ile mouse klavye seti leş