HuseyinBy01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 972
Sadece kasayı topladım ama öneri istersen yardımcı olabilirimGüzel de kulalık klavye mouse nerde
Sadece kasayı topladım ama öneri istersen yardımcı olabilirimGüzel de kulalık klavye mouse nerde
Ben bılmıyom da öneri de bulunabilirmisinSadece kasayı topladım ama öneri istersen yardımcı olabilirim
Hocam AM5 geçmişsiniz gördüğüm kadarıyla hayırlı olsunFiyat > 2/10
Performans > 3/10
Fiyat/Performans > 2/10
Sisteminin güzelmiş ekran kartını değiştirmeyi düşünüyormusunFiyat > 2/10
Performans > 3/10
Fiyat/Performans > 2/10
Teşekkür ederim. Eski sistemde sabit 520 alamıyordum -520hz monitöre geçtim- iyi oldu bu upgrade. 9700X güzel işlemci sevdim.Hocam AM5 geçmişsiniz gördüğüm kadarıyla hayırlı olsun
Teşekkür ederim. 3090 şuanlık yetiyor, düşünmüyorum.Sisteminin güzelmiş ekran kartını değiştirmeyi düşünüyormusun
monitör olarak bunu öneririmBen bılmıyom da öneri de bulunabilirmisin
Hocam güzel notFiyat > 2/10
Performans > 3/10
Fiyat/Performans > 2/10
Şuan sistem nasıl gözüküyor merak ettim hocam bir foto salarmısınızTeşekkür ederim. Eski sistemde sabit 520 alamıyordum -520hz monitöre geçtim- iyi oldu bu upgrade. 9700X güzel işlemci sevdim.
Teşekkür ederim. 3090 şuanlık yetiyor, düşünmüyorum.
2. El düşünmüyorum ve bende dünden beridir gaming gen tr açılmıyomonitör olarak bunu öneririm
mouse olarak sarı sitede veya temudan ajazz aj159 pro bakabilirsin
klavye olarak bunu öneririm iyzico ile %15 iade alabilirsin
veya daha uygun bir şey arıyorsan![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
buna bakabilirsin![]()
AKKO 5075B Plus Air RGB Kablosuz Hotswap Mac Uyumlu Mekanik Gaming Klavye
5075B Plus Air, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Kulaklık olarak razer blackshark gayet güzel seçim ona bakabilirsin
Sıfır bakabilirsiniz mouse olarak 2.5k fiyata lansman fiyatından vxe mad r var wraithde onada bakabilirsiniz2. El düşünmüyorum ve bende dünden beridir gaming gen tr açılmıyo
2. El düşünmüyorum_gl=1*1xkv8j5*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQiA_NC9BhCkARIsABSnSTb_pOa3bO5SU1d93fg_H6KVr1CqY7o6dYv6UMga7Ctt7C2GH-RLfQsaAvi3EALw_wcB
![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
![]()
Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Gen5 850 W Power Supply özelliklerini incele, 3.695,17 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekran kartı 2.el facebook gruplarinda temiz 7900xtx bulabilirsiniz 26k civari.
Total kasa butcenizi biraz asiyor olabilir.