Yardım t6 ultra uzun kullanım

drgustav

80+
Reaksiyon skoru
95
ürünü uzun süredir kullanan varsa yardımcı olabilir mi şu an trendyol da 180 tl seni özledik indirimi ile 165 TL'ye alabilirim r5 3600 işlemcinin stock fanının yetersiz olduğu belirtişmiş almalı mıyım? teşekkür ederim iyi forumlar

hocam 6-7 ay içinde bozulduğunu yazmışlardı forumda danışmak istedim. teşekkür ederim

alabilirsin kesinlikle. stok fandan kat kat daha iyi.

ürünü uzun süredir kullanan varsa yardımcı olabilir mi şu an trendyol da 180 TL seni özledik indirimi ile 165 TL'ye alabilirim r5 3600 işlemcinin stock fanının yetersiz olduğu belirtişmiş almalı mıyım? teşekkür ederim iyi forumlar
1 aydır kullanyorum hiçbir sıkıntısı yok full yükte 4.15 ghz de 68 derece üstünü görmedim bendede 3600 var alırsan mx 4 2019 edition macunu al daha iyi olur paran varsa al kaçırma güzel soğutucu fiyatına göre. Oyunlarda rahat 4.2 ghz de çalışıyor ihtiyacı olduğu zaman

1 aydır kullanyorum hiçbir sıkıntısı yok full yükte 4.15 ghz de 68 derece üstünü görmedim bendede 3600 var alırsan mx 4 2019 edition macunu al daha iyi olur paran varsa al kaçırma güzel soğutucu fiyatına göre. Oyunlarda rahat 4.2 ghz de çalışıyor ihtiyacı olduğu zaman
teşekkür ederim almayı düşünüyorum

@DenizAktaş hatırladım kadarıyla 4.4Ghz mı yapmıştı ne :D

Evet ben uzun süredir kullanıyorum çok memnunum. Tabii kasadaki hava akışı ve termal macun da çok önemli. Ben 4.4GHz yapmadan önce kasaya yeni fanlar ekledim artık 3 giriş 3 egzoz fanı var, T6 ultra'nın fanları hariç. Kasa: MSI Mag Forge 100R

Alan bir arkadaş 43 dereceye kadar düştüğünü söylemişti. İyi soğutuculardan.

Evet ben uzun süredir kullanıyorum çok memnunum. Tabii kasadaki hava akışı ve termal macun da çok önemli. Ben 4.4GHz yapmadan önce kasaya yeni fanlar ekledim artık 3 giriş 3 egzoz fanı var, T6 ultra'nın fanları hariç. Kasa: MSI Mag Forge 100R
Bende kasanın üstüne 2 tane egzoz görevi görücek şekilde arctic p12 alıcağım sende işlemci ve ekran derecen ne kadar düştü söylermisin. Bende alıcam da çok derece düşüşü olmazsa kullanmıyacağım. Bende 4.4 ghz yapacağım gibi yada 4.2 de bırakacağım sabit

Bende kasanın üstüne 2 tane egzoz görevi görücek şekilde arctic p12 alıcağım sende işlemci ve ekran derecen ne kadar düştü söylermisin. Bende alıcam da çok derece düşüşü olmazsa kullanmıyacağım. Bende 4.4 ghz yapacağım gibi yada 4.2 de bırakacağım sabit
Ben sonradan 1 tane öne iki tane de kasanın üstüne egzoz görevi görecek şekilde fan ekledim cidden çok etkisi oldu daha da serin çalışıyor. Ama tabi kaliteli fanlar almak gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,773
Üyeler
189,154
Son üye
ellybasty
Geri