Neler Yeni

Yardım t6 ultra uzun kullanım

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Ben sonradan 1 tane öne iki tane de kasanın üstüne egzoz görevi görecek şekilde fan ekledim cidden çok etkisi oldu daha da serin çalışıyor. Ama tabi kaliteli fanlar almak gerek.
P12 alıcam 2 tane acaba ne kadar düşürücek merak ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sonradan 1 tane öne iki tane de kasanın üstüne egzoz görevi görecek şekilde fan ekledim cidden çok etkisi oldu daha da serin çalışıyor. Ama tabi kaliteli fanlar almak gerek.
Sen hangi fanları kullandım bide söyleyebilir misin

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
1 aydır kullanyorum hiçbir sıkıntısı yok full yükte 4.15 ghz de 68 derece üstünü görmedim bendede 3600 var alırsan mx 4 2019 edition macunu al daha iyi olur paran varsa al kaçırma güzel soğutucu fiyatına göre. Oyunlarda rahat 4.2 ghz de çalışıyor ihtiyacı olduğu zaman
mx-4 2019 edition bende var mükemmel

BeKeAz

80+ Bronze
T6 si olan bir arkadaş foto atabilir mi calsiir halde görüntüsünü çok merak ediyorum

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
P12 alıcam 2 tane acaba ne kadar düşürücek merak ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen hangi fanları kullandım bide söyleyebilir misin
Benim kasada varsayılan olarak 3 adet fan var ikisi havayı içeri alıyor biri de egzoz üçü de MSI marka güzel fanlar. Sonradan eklediğim fanlar çok da kaliteli değil maalesef ama ilerde daha iyilerini takarım. Öne bir adet 12cm fan ekledim markası Akasa Classic. üste de iki tane 12cm RGB fan ekledim markası Gametech 7R pro serisi.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Benim kasada varsayılan olarak 3 adet fan var ikisi havayı içeri alıyor biri de egzoz üçü de MSI marka güzel fanlar. Sonradan eklediğim fanlar çok da kaliteli değil maalesef ama ilerde daha iyilerini takarım. Öne bir adet 12cm fan ekledim markası Akasa Classic. üste de iki tane 12cm RGB fan ekledim markası Gametech 7R pro serisi.
Kusura bakma senide meşgul ediyorum üstteki fanların resmini atabilirmisin bende 2 tane üste takacağım ne kadar fark etti öndeki fanlarda kaliteli benim üste ya 7r pro yada p12 alıcağım

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
T6 si olan bir arkadaş foto atabilir mi calsiir halde görüntüsünü çok merak ediyorum

Kusura bakma senide meşgul ediyorum üstteki fanların resmini atabilirmisin bende 2 tane üste takacağım ne kadar fark etti öndeki fanlarda kaliteli benim üste ya 7r pro yada p12 alıcağım

T6 Ultra'nın ve bahsettiğin fanların fotoğrafları şu konuda mevcut:

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Önceden kaçtı
Şurada var önceki sıcaklıklarım 4.20Ghz'de kullanıyordum.

Emir Şensoydan

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Şurada var önceki sıcaklıklarım 4.20Ghz'de kullanıyordum.

Teşekkürler seni çok yordum kusura bakma ekran kartını ne kadar ekledi çok etkilemediyse almayacağım gibi

Top Bottom