Neler Yeni

İnceleme T6 ULTRA VS AMD STOCK FAN

ertme

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mert Öztürk
ben de ürünü sipariş ettim. Şu bahsettiğiniz fan yönü değiştirme olayı ne? Ürün elime ulaştığında fanların yerini mi değiştirmeliyim, tam anlayamadım

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
ben de ürünü sipariş ettim. Şu bahsettiğiniz fan yönü değiştirme olayı ne? Ürün elime ulaştığında fanların yerini mi değiştirmeliyim, tam anlayamadım
Anakartınıza soğutucuyu düz taktığınızda ekran kartı soğutucunun klipsi yüzünden yerine oturmayabilir. Eğer ekran kartına temas etmiyorsa, bir sıkıntı yoksa soğutucuyu düz bir şekilde takın. Eğer ekran kartını takamıyorsanız, fanların yerlerini değiştirip soğutucuyu tam ters yöne takın. Böylece 2 türlü de doğru hava akışını sağlamış olursunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Ergen
Stok fan ile occt testinde 2 dakika içerisinde 110 dereceye ulaşıp bilgisayar kendini kapatıyordu.
85 derece olmasının nedeni ise takarken fanların ters takılması. İçeride sıcak hava çok fazla kalıyor. Normal bir durumda ortalama 70 derecelerde takılır.
Tabi biraz da kaliteli bir termal macun kullanımı işi değiştirecektir.
hocam nasıl olur aynı işlemciyi kullanıyorum aynı testi bende yaptım bende bir problem olmadı anakartınızın modeli nedir

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
hocam nasıl olur aynı işlemciyi kullanıyorum aynı testi bende yaptım bende bir problem olmadı anakartınızın modeli nedir
DA-Sistem 2'yi kullanıyordum. Oda biraz fazla sıcak, belki de bu etkenlerden de kaynaklı olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Srtkan
Değerleriniz çok yüksek geldi bana ama inceleme gayet güzel olmuş fanların yerini değiştirmeyi düşünmüyor musunuz? :D

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Değerleriniz çok yüksek geldi bana ama inceleme gayet güzel olmuş fanların yerini değiştirmeyi düşünmüyor musunuz? :D
Evet, bir ay sonra falan fanların yerini değiştireceğim. Sorunum bundan kaynaklı muhtemelen.

Barneystinson

80+ Silver
Eline sağlık

Top Bottom