Aslında çok fazla da fark etmemiş. Olabilecek şeylerDenk gelmiş sanırım çok şaşırdım. Yanılma payı diyeceğim ama az bir fark da değil
Teşekkürler!Güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık.
Teşekkürler, katılıyorum bence de fiyatına göre çok iyi bir ürün.çok yararlı bir konu olmuş eline sağlık (t6 ultra bence şahane bir ürün)
Anakartınıza soğutucuyu düz taktığınızda ekran kartı soğutucunun klipsi yüzünden yerine oturmayabilir. Eğer ekran kartına temas etmiyorsa, bir sıkıntı yoksa soğutucuyu düz bir şekilde takın. Eğer ekran kartını takamıyorsanız, fanların yerlerini değiştirip soğutucuyu tam ters yöne takın. Böylece 2 türlü de doğru hava akışını sağlamış olursunuz.ben de ürünü sipariş ettim. Şu bahsettiğiniz fan yönü değiştirme olayı ne? Ürün elime ulaştığında fanların yerini mi değiştirmeliyim, tam anlayamadım
hocam nasıl olur aynı işlemciyi kullanıyorum aynı testi bende yaptım bende bir problem olmadı anakartınızın modeli nedirStok fan ile occt testinde 2 dakika içerisinde 110 dereceye ulaşıp bilgisayar kendini kapatıyordu.
85 derece olmasının nedeni ise takarken fanların ters takılması. İçeride sıcak hava çok fazla kalıyor. Normal bir durumda ortalama 70 derecelerde takılır.
Tabi biraz da kaliteli bir termal macun kullanımı işi değiştirecektir.
DA-Sistem 2'yi kullanıyordum. Oda biraz fazla sıcak, belki de bu etkenlerden de kaynaklı olabilir.hocam nasıl olur aynı işlemciyi kullanıyorum aynı testi bende yaptım bende bir problem olmadı anakartınızın modeli nedir
Evet, bir ay sonra falan fanların yerini değiştireceğim. Sorunum bundan kaynaklı muhtemelen.Değerleriniz çok yüksek geldi bana ama inceleme gayet güzel olmuş fanların yerini değiştirmeyi düşünmüyor musunuz?