İnceleme T6 ULTRA VS AMD STOCK FAN

ben de ürünü sipariş ettim. Şu bahsettiğiniz fan yönü değiştirme olayı ne? Ürün elime ulaştığında fanların yerini mi değiştirmeliyim, tam anlayamadım

ben de ürünü sipariş ettim. Şu bahsettiğiniz fan yönü değiştirme olayı ne? Ürün elime ulaştığında fanların yerini mi değiştirmeliyim, tam anlayamadım
Anakartınıza soğutucuyu düz taktığınızda ekran kartı soğutucunun klipsi yüzünden yerine oturmayabilir. Eğer ekran kartına temas etmiyorsa, bir sıkıntı yoksa soğutucuyu düz bir şekilde takın. Eğer ekran kartını takamıyorsanız, fanların yerlerini değiştirip soğutucuyu tam ters yöne takın. Böylece 2 türlü de doğru hava akışını sağlamış olursunuz.

Stok fan ile occt testinde 2 dakika içerisinde 110 dereceye ulaşıp bilgisayar kendini kapatıyordu.
85 derece olmasının nedeni ise takarken fanların ters takılması. İçeride sıcak hava çok fazla kalıyor. Normal bir durumda ortalama 70 derecelerde takılır.
Tabi biraz da kaliteli bir termal macun kullanımı işi değiştirecektir.
hocam nasıl olur aynı işlemciyi kullanıyorum aynı testi bende yaptım bende bir problem olmadı anakartınızın modeli nedir

Değerleriniz çok yüksek geldi bana ama inceleme gayet güzel olmuş fanların yerini değiştirmeyi düşünmüyor musunuz? :D

Eline sağlık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,804
Üyeler
192,511
Son üye
halit.karagoz46
Geri