penguenserkan
80+
- Reaksiyon skoru
- 40
pro stoğu yok şu anAj159 pro içinde atar mısınız? Stoğa girse bile aj159p çıkıyor.
pro stoğu yok şu anAj159 pro içinde atar mısınız? Stoğa girse bile aj159p çıkıyor.
her pro docklu gelirher pro modeli 3 bağlantı özellikli yada dock'lu değil, alacak olursanız dikkat edin. fiyatları hep yakın birbirine.
Beyaz P var üstüne 200 veriyimSiyah pro ile beyaz pro takas etmek isteyen var mı Ankara’da
Nasıl ya her gün takip ediyirumbeyaz pro geldi ve bitti sanırım
Alıntıyı görüntüle
valla bende her saat kontrol ediyorum. 2 tane aldım iki ayrı cihazlaNasıl ya her gün takip ediyirum
Ya hocam hiç denk gelmedi gelse de alsamvalla bende her saat kontrol ediyorum. 2 tane aldım iki ayrı cihazla
mouse da ihityacim var bekliyomvalla bende her saat kontrol ediyorum. 2 tane aldım iki ayrı cihazla
reklamda çıkan linkte sürekli 159p modeli mevcut hocam 159pro'nun linki mevcut mu acababeyaz pro geldi ve bitti sanırım
Alıntıyı görüntüle
Yok hocam P modeli ile değişmem.Beyaz P var üstüne 200 veriyim
Geçmiş sayfalarda paylaşılan bir linkti. 2 cihazımda linkleri açmış uygulamaya indirimi düşürmüştüm. Sadece stok gelmesi için yenileme yapıyordum ara ara. Stok tükendi yazıyordu hep. Sayfayı hatırlamıyorumreklamda çıkan linkte sürekli 159p modeli mevcut hocam 159pro'nun linki mevcut mu acaba