❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

beyaz pro geldi ve bitti sanırım
Alıntıyı görüntüle
nasıl oldu totatl de ne kadra denk geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hiç fikrim yok. Hiç kullanmıyorum. Benimkisi alışveriş hastalığı.. Heyecan.. Can sıkıntısından alıyorum. Satıyorum. Hediye ediyorum arkadaşlara vs... Bunlar kredi promosyonu ile alındılar. Diğer 3 hesaptada 3 tane 727 TL den geliyor

Alıntıyı görüntüle
knk arkadaş olabiliriz :D

Total işi biraz karışık. Toplam 11 tane mouse aldım son 1 aydır. Kredi promosyonları ile aldım 8 tane. 3 tane de bu indirim kampanyası ile. Ortalaması 900 TL civarı filan.

Total işi biraz karışık. Toplam 11 tane mouse aldım son 1 aydır. Kredi promosyonları ile aldım 8 tane. 3 tane de bu indirim kampanyası ile. Ortalaması 900 TL civarı filan.
Hocam kişi başı aylık 3 ürün getirtemiyor muyduk? Siz nasıl aldınız bu kadar ürünü hepsi geçecek mi gümrükten?

Hocam kişi başı aylık 3 ürün getirtemiyor muyduk? Siz nasıl aldınız bu kadar ürünü hepsi geçecek mi gümrükten?
5 ürün kişi başı. Aile üyeleri de var. Temu gümrükten geçmeyecek ürünü engelliyor zaten. Başka tc istiyor

Nasıl denk geldi uyguna almak. Ben yeni hesap da açtım yeni telfona da indirdim uygulamayı ancak her seferinde 1039 tl gözüktü.

Yanlış Bilgilendirme
Alınmıyor kolpa atmayın ya ağa imkani yok indirim li bi kez alamadim

Geri