yalnızbiri01
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 839
Evet de hocam stok yokHala devam ediyor mu?
Evet de hocam stok yokHala devam ediyor mu?
nasıl oldu totatl de ne kadra denk geldibeyaz pro geldi ve bitti sanırım
Alıntıyı görüntüle
knk arkadaş olabilirizhiç fikrim yok. Hiç kullanmıyorum. Benimkisi alışveriş hastalığı.. Heyecan.. Can sıkıntısından alıyorum. Satıyorum. Hediye ediyorum arkadaşlara vs... Bunlar kredi promosyonu ile alındılar. Diğer 3 hesaptada 3 tane 727 TL den geliyor
Alıntıyı görüntüle
Hocam nasıl yakalayabiliyoruz bu indirimi?Evet de hocam stok yok
Biri 1 k biri 8 kHocam nasıl yakalayabiliyoruz bu indirimi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
P ile pro farkı ne?
Nasıl yakalıyoruz bu indirimi stoğa gelince?Biri 1 k biri 8 k
nasıl oldu totatl de ne kadra denk geldi
knk arkadaş olabiliriz![]()
Total işi biraz karışık. Toplam 11 tane mouse aldım son 1 aydır. Kredi promosyonları ile aldım 8 tane. 3 tane de bu indirim kampanyası ile. Ortalaması 900 TL civarı filan.nasıl oldu totatl de ne kadra denk geldi
knk arkadaş olabiliriz![]()
Hocam kişi başı aylık 3 ürün getirtemiyor muyduk? Siz nasıl aldınız bu kadar ürünü hepsi geçecek mi gümrükten?Total işi biraz karışık. Toplam 11 tane mouse aldım son 1 aydır. Kredi promosyonları ile aldım 8 tane. 3 tane de bu indirim kampanyası ile. Ortalaması 900 TL civarı filan.
5 ürün kişi başı. Aile üyeleri de var. Temu gümrükten geçmeyecek ürünü engelliyor zaten. Başka tc istiyorHocam kişi başı aylık 3 ürün getirtemiyor muyduk? Siz nasıl aldınız bu kadar ürünü hepsi geçecek mi gümrükten?
Nasıl denk geldi uyguna almak. Ben yeni hesap da açtım yeni telfona da indirdim uygulamayı ancak her seferinde 1039 tl gözüktü.Total işi biraz karışık. Toplam 11 tane mouse aldım son 1 aydır. Kredi promosyonları ile aldım 8 tane. 3 tane de bu indirim kampanyası ile. Ortalaması 900 TL civarı filan.
konu açıldığı gün beyazı yok diye siyah almıştım. iade edip bunu alsam fazladan 5-6 gün beklerim. bi ufak üzdü ama tekrar almaya uğraşmicam.