Üslubunu düzelt adam gibi konuş. Sende olmuyo diye kolpa olduğu anlamına gelmez. Bir sürü adam satın aldı burada.lan üste yazidigimi okusana alinmiyor ne demek koçum sıfır cihazla alamiyosam bende mi sorun ?
Kanka nasıl toksik bir forum bura gayet düzgünce şuan yaziyorum iyi gunler çöp gibi forumunuzda başarılar (eleştiri ) technopat techolay 1000 basar (eleştiri iyi günler )Üslubunu düzelt adam gibi konuş. Sense olmuyo diye kolpa olduğu anlamına gelmez. Bir sürü adam satın aldı burada.
hadi oraya dostum toksık modları olan technopatatamam hocam eyw
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka nasıl toksik bir forum bura gayet düzgünce şuan yaziyorum iyi gunler çöp gibi forumunuzda başarılar (eleştiri ) technopat techolay 1000 basar (eleştiri iyi günler )
Forum = yardım etmek ama o sizde yok gibi (eleştiri )
Az bişey adam olsan tanımadığın kişilerle lan çekmezsin. Bir de düzgünce yazıyorum diyo koçum yazan baban mıydı?tamam hocam eyw
Kanka nasıl toksik bir forum bura gayet düzgünce şuan yaziyorum iyi gunler çöp gibi forumunuzda başarılar (eleştiri ) technopat techolay 1000 basar (eleştiri iyi günler )
Qjqjwjej toksik mi Recep baltasa selamı iletirim eywhadi oraya dostum toksık modları olan technopata
bi alış tarihini sallasan güzel olurdu
Kayseri'ye selamlarKolpa ss bu da
Mahalle abisi gibi takılmaya devam edinKolpa ss bu da
Bu forumdan yardım istiyosan bekleme hiç düzgün yazınca takmazlar elestirince laf sokmaya çalışıp kaçarlarAbi linke tıklıyorum pro gelmiyor p geliyor yok mu adam akıllı link
satıcı farklıdır ondandır muhtemelenAbi linke tıklıyorum pro gelmiyor p geliyor yok mu adam akıllı link