❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Alınmıyor kolpa atmayın ya ağa imkani yok indirim li bi kez alamadim

Alamıyorsan, denk gelmiyorsa nexen kolpa olsun? Biz denedik çabaladık aldık. Olmuhorsa zorlama bence, yorulma da, kolpa da deme.

Ekler

• IMG-20250125-WA0000.jpg
    IMG-20250125-WA0000.jpg
    109.4 KB · Hit: 101
Alamıyorsan, denk gelmiyorsa nexen kolpa olsun? Biz denedik çabaladık aldık. Olmuhorsa zorlama bence, yorulma da, kolpa da deme.
kolpa olmadığını değiştirmez benim gözümde ? Alınma imkanı yok dediğiniz genel methodlarla sıfır cihaz sıfır ip sıfır hesap la da alinmiyorsa daha dicek laf yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen hocam kolpa.
indirim linkini sallasana Allah aşkına

kolpa olmadığını değiştirmez benim gözümde ? Alınma imkanı yok dediğiniz genel methodlarla sıfır cihaz sıfır ip sıfır hesap la da alinmiyorsa daha dicek laf yok

Aklıma bir atasözü geldi. "Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş."

İndirim linki falan boşver. Şunu gördükten sonra inanmıyosan diyecek bişey yok zaten.

Ekler

• Screenshot_2025-01-30-14-38-53-643_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2025-01-30-14-38-53-643_com.miui.gallery.jpg
    1.3 MB · Hit: 90
abi nasıl bir değişik forumsunuz la yardım etmek yerine ahqjwjsjs neyse forumunuz batsın
Sana zahmet bi göz gezdir ilk sayfalarda millet destan yazar gibi nasıl alınacağını anlattı.

Ekler

• IMG_20250130_144127.jpg
    IMG_20250130_144127.jpg
    2.3 MB · Hit: 59
Geri