Blue switch mekanik klavye tuş basmama veya çift basma

Reaksiyon skoru
3
Klavyemi alalı 4 ay oldu temizledim de ama ara ara A tuşu basmıyor içine çakmak gazı sıkıyorum geçici çozüm 1 saat sonra gene aynı wd 40 falan gördüm onları yapsam düzelir mi ?

Aldığın klavye ucuz ve dandik olduğundan böyle sorunlar yaşaman normal. Ürünü aldığın yerin değerlendirmelerinde en düşük puanlara bakarsan böyle sorunlar yaşayan tonla insanın olduğunu rahatlıkla görebilirsin. Sorun yaşamadan bir ürün kullanmak istiyorsan en ucuza Redragon Fizz var. Hangi yöntemi denersen dene o tuş garantiye vermediğin sürece bir daha düzelmeyecek düzelse bile belli bir süre sonra tekrar bozulacak sadece o tuş değil birçok tuşta aynı şeyi yaşayacaksın. Garantiye verdiğinde de tekrar bozulabilir hatta. Bizzat yaşadım.

Wd40 ı alıyorsun switchleri basılı haldeyken üstüne sıkıyorsun içine girsin ama sonra düzeliyor switchler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ucu çubuklu wd40ları alırsan daha kolay sıkarsın

Wd40 ı alıyorsun switchleri basılı haldeyken üstüne sıkıyorsun içine girsin ama sonra düzeliyor switchler

Neresinden sıkacağım benim switchler farklı gibi anlayamadım görsel koydum bir bakarmısın

Ekler

• IMG_20250131_152948.jpg
    IMG_20250131_152948.jpg
    3.2 MB · Hit: 47

Alakası yok. Ya switch değiştirecek ya da garantiye yollayacak. Dandik bir klavye zaten.

en doğrusu iade etmeniz olur hocam o olmuyorsa değiştirin
Dediğim gibi 4 ay geçti iade edemiyorum

en doğrusu iade etmeniz olur hocam o olmuyorsa değiştirin
Birde bir şey farkettim switchin içinde bir şey kırılmış gibi diğer switchlerle aynı hissiyat değil

Dediğim gibi 4 ay geçti iade edemiyorum

Birde bir şey farkettim switchin içinde bir şey kırılmış gibi diğer switchlerle aynı hissiyat değil
switchlerle alakalı bir şey değil direkt devre kartı problemli klavyeyi söküp açıp lehim yapsan başka tuşa bağlasan anca düzelir

Geri