talhasahin66
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Klavyemi alalı 4 ay oldu temizledim de ama ara ara A tuşu basmıyor içine çakmak gazı sıkıyorum geçici çozüm 1 saat sonra gene aynı wd 40 falan gördüm onları yapsam düzelir mi ?
Blic modeli bkb4 olabilir tam emin değilimKlavyenin markası modeli ne?
Neresinden sıkacağım benim switchler farklı gibi anlayamadım görsel koydum bir bakarmısınWd40 ı alıyorsun switchleri basılı haldeyken üstüne sıkıyorsun içine girsin ama sonra düzeliyor switchler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ucu çubuklu wd40ları alırsan daha kolay sıkarsın
Alakası yok. Ya switch değiştirecek ya da garantiye yollayacak. Dandik bir klavye zaten.Wd40 ı alıyorsun switchleri basılı haldeyken üstüne sıkıyorsun içine girsin ama sonra düzeliyor switchler
ucu çubuklu wd40ları alırsan daha kolay sıkarsın
dediğim olay zaten uzun süre götürmezAlakası yok. Ya switch değiştirecek ya da garantiye yollayacak. Dandik bir klavye zaten.
Ben hiç uğraşmadan direk klavyeyi değiştireceğim sağolundediğim olay zaten uzun süre götürmez
en doğrusu iade etmeniz olur hocam o olmuyorsa değiştirinBen hiç uğraşmadan direk klavyeyi değiştireceğim sağolun
Dediğim gibi 4 ay geçti iade edemiyorumen doğrusu iade etmeniz olur hocam o olmuyorsa değiştirin
Birde bir şey farkettim switchin içinde bir şey kırılmış gibi diğer switchlerle aynı hissiyat değilen doğrusu iade etmeniz olur hocam o olmuyorsa değiştirin
switchlerle alakalı bir şey değil direkt devre kartı problemli klavyeyi söküp açıp lehim yapsan başka tuşa bağlasan anca düzelirDediğim gibi 4 ay geçti iade edemiyorum
Birde bir şey farkettim switchin içinde bir şey kırılmış gibi diğer switchlerle aynı hissiyat değil
A tuşu sıkıntılı sadece onun yerine kullanmadığım bi yeri lehimlesem ona olurmuswitchlerle alakalı bir şey değil direkt devre kartı problemli klavyeyi söküp açıp lehim yapsan başka tuşa bağlasan anca düzelir