Merdo.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,065
Peşin fiyatına taksitle alacağım hocam ondan dolayı
Nitro benimde hoşuma gitti çok hocam birde bu RX 7900XT'nin oyun performansını görünce ağzım açık kaldıNitro+ tabi ki.![]()
attığımı 6 taksitle alabilirsiniz illa ikisinden birisi ise nitro daha iyidir pulse de üzmez.Peşin fiyatına taksitle alacağım hocam ondan dolayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nitro benimde hoşuma gitti çok hocam birde bu RX 7900XT'nin oyun performansını görünce ağzım açık kaldı![]()
Amazondan RX 7900XT nitro olanı sipariş verdim hocam öneriniz için çok teşekkür ediyorum FPS oyunlarında ve AAA oyunlarında Bol FPS artışlı oyunlar oynamak istiyorum.attığımı 6 taksitle alabilirsiniz illa ikisinden birisi ise nitro daha iyidir pulse de üzmez.
fps oyunları işlemcine bağlı ama aaa oyunlarda fenaAmazondan RX 7900XT nitro olanı sipariş verdim hocam öneriniz için çok teşekkür ediyorum FPS oyunlarında ve AAA oyunlarında Bol FPS artışlı oyunlar oynamak istiyorum.![]()
İşlemci 9800x3D almıştım hocam fakat iptal edip Ekran kartına para yatırmak istedim.fps oyunları işlemcine bağlı ama aaa oyunlarda fena
En uygunu kap geç bende pulse var kap geç ama şunu diyeyim vramlar ısınınca tek fan açıyor buda ses yapıyo
En uygunu kap geç bende pulse var kap geç ama şunu diyeyim vramlar ısınınca tek fan açıyor buda ses yap
Cs de 7800x3D+7900xt ultra 2k da 500fpslerdeyim ayar çekmeden ayar çeksem 500 üstü rahatİşlemci 9800x3D almıştım hocam fakat iptal edip Ekran kartına para yatırmak istedim.
Kullandığım işlemci 7800x3D PUBG'de CS2'de güzel bir FPS verdiriyor 1080P'de fakat 2K yaptığımda RTX 4070 Super iyi fps veriyodu ama donuyomuş gibi oluyodu 7900XT de öyle olmaz sanırım.
Hocam kasama sığar dimi ekran kartı 3 fanlı ilk defa alıyorum.En uygunu kap geç bende pulse var kap geç ama şunu diyeyim vramlar ısınınca tek fan açıyor buda ses yapıyo
SığarHocam kasama sığar dimi ekran kartı 3 fanlı ilk defa alıyorum.
https://www.n11.com/urun/zoko-king-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Kasa modelim bu
@Göktürk ArdaHan Gayet yeterli FPS hocam 2K için mühteşem valla. 4K ayarlarında bile oynasak 7900XT bizi üzmez 20 GB VRAM'la birlikte devam.![]()
TabikideHocam kasama sığar dimi ekran kartı 3 fanlı ilk defa alıyorum.
https://www.n11.com/urun/zoko-king-...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Kasa modelim bu
@Göktürk ArdaHan Gayet yeterli FPS hocam 2K için mühteşem valla. 4K ayarlarında bile oynasak 7900XT bizi üzmez 20 GB VRAM'la birlikte devam.![]()
Peşin fiyatına taksitle alacağım hocam ondan dolayı
Nitro benimde hoşuma gitti çok hocam birde bu RX 7900XT'nin oyun performansını görünce ağzım açık kaldı![]()
Amazondan RX 7900XT nitro olanı sipariş verdim hocam öneriniz için çok teşekkür ediyorum FPS oyunlarında ve AAA oyunlarında Bol FPS artışlı oyunlar oynamak istiyorum.XTX olanı alacaktım fakat 10-12K üzerine katmak istemedim bütçeden dolayı XT'de yeterli geldi incelemelerde.
En uygunu kap geç bende pulse var kap geç ama şunu diyeyim vramlar ısınınca tek fan açıyor buda ses yapıyo
En uygunu kap geç bende pulse var kap geç ama şunu diyeyim vramlar ısınınca tek fan açıyor buda ses yap
Cs de 7800x3D+7900xt ultra 2k da 500fpslerdeyim ayar çekmeden ayar çeksem 500 üstü rahat
Yazılımı olarak bir problemi yok dimi Hocam ?Sığar
Tabikide
Red Devil XTX baktım da hocam harbiden o neymiş öyle ya kocaman ve çok yakışıklı bir kart.Saf kas gücü olarak AMD evet iyi. Bende saf gücü kullandığım için AMD'den vaz geçmiyorum.
XTX'in tek alınacak modeli benim gözümde Red Devil. Anasını avradını satayım böyle bir kart yok ya. Öküz gibi bir şey, on numara da yakışıklı.
Boştayken mi ısınıyor?