Tablet öneri ve kıyaslaması için yardım edermisiniz

Samsung'un işlemcisi daha iyi onu almanı öneririm ayrıca 5,200₺'ye amazon.com.tr satıcılı bir şekilde satılıyor şuan. Tamamıyla güvenilir. Vatan Bilgisayar'dan daha güvenilir hatta o derece söyleyeyim.

Teşekkür ederim ama ben bir kaç mağaza sorduğumda honor hep önerdiler sizce neden olabilir bide 6k bütçem ders çalışmak için önerdiğiniz bir tablet var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000010467.jpg

4 GB yoksa 6 GB ben pek anlamdım bu konu hakkında bilginiz var mı

Orda gözüken sanal RAM. Bir işe yaramıyor. Ona aldanma. Pazarlama teknolojisi. Hafızadan 2 GB eksiltip 2 GB RAM varmış gibi simüle ediyor. Bir faydası yok. Mağazalarda Honor önerirler tabii çünkü satmıyor :D Samsung her türlü satar ama o marka satmaz. Güvenilir değil. Samsung al geç.

Orda gözüken sanal RAM. Bir işe yaramıyor. Ona aldanma. Pazarlama teknolojisi. Hafızadan 2 GB eksiltip 2 GB RAM varmış gibi simüle ediyor. Bir faydası yok. Mağazalarda Honor önerirler tabii çünkü satmıyor :D Samsung her türlü satar ama o marka satmaz. Güvenilir değil. Samsung al geç.
Baş tacısın eyvallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önerdiğin bir tablet varmı

O bütçede bilmiyorum reis valla sadece şuan piyasadaki en fiyat performans samsung tab s9 fe ve tab s9 fe+ var bildiğim onlarda 10k-15k
O bütçede alıcam sizce hangisi honor X9 lenovo m11 yada samsung s9 fe yada başka önerdiğiniz o fiyat bandında

O bütçede alıcam sizce hangisi honor X9 lenovo m11 yada samsung s9 fe yada başka önerdiğiniz o fiyat bandında
hocam özelden de yazmissiniz burdan cevaplayayim o bütcede samsung tab s9 fe alın geçin eğer çıkabiliyorsanız s9 fe+ daha iyi olur tab s9 fe'den daha iyisi yok şuan

Geri