15 yaşında çalışabileceğim yerler

ysuufiii5

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar merhaba, 15 yaşındayım yaz tatilinde çalışmak istiyorum, kendi paramı harcamak istiyorum yani kısaca, kazandığım parayla ekipman gibi şeyler alacağım nerede çalışabilirim? Ağır iş ve garsonluk gibi şeyler olmasın yeter.

Arkadaşlar merhaba, 15 yaşındayım yaz tatilinde çalışmak istiyorum, kendi paramı harcamak istiyorum yani kısaca, kazandığım parayla ekipman gibi şeyler alacağım nerede çalışabilirim? Ağır iş ve garsonluk gibi şeyler olmasın yeter.
kafeler garsonluk sanai de olabilir tercih size kalmış kardeşım

garsonluk açık ara en ıyı para kazanacagın yer sanayide iş ögrenmeden para kazanmak zor tabi tanıdık usta varsa belki daha fazla para verebilir

Otellerde tanıdığın varsa bellboy olabilirsin.

Babamın hep arabayı tamir ettiği usta var sanayi falan da değil oraya gitmeyi düşünüyorum.
en basit sanai gitcene söyle bir şey yap ayakkabıcı dükkanları yazlık eleman alıyorlar bır sor sanai işi ağırdır bilgin olsun

sanayiide çalışırsan yaşından ötürü ve deneyiminin olmamasından ötürü ucuza çalıştırırlar seni. garsonluğu neden istemiyorsun? çok güzel ve iyi paralar kazanabileceğin bir meslek aslında

Dostum eğer ileride istediğin bir meslek varsa onla alakalı bir yere gidebilirsin. İleride otomotiv mühendisliği veya lise sonrası sanayi düşünüyorum tarzı bir kafan varsa sanayiye gidip şimdilik birkaç şey öğrenebilirsin (bunu sadece sanayi için söylemiyorum). Ha ama böyle bir düşüncen yoksa ve sadece elime para geçsin falan diyorsan bi' kafede garsonluk veya hamallık mantıklı olacaktır. Ben kendim garsonluk pek istemediğimden hamallık, amelelik tarzı şeyler yaptım.

Tanıdık her zaman daha az verir hocam çok samimi olduğum adamlar vardı çalışırken yok yani bedavaya yakın çalıştırmaya çalışıyorlar
işte samimi olan tutugunu bısey yapar anladınız siz onu weouıhfwehjlsflkjwf

En net para kazanacağın ve en rahat olan şey Garsonluk vs. dir.
İşte tanıdıklarının sanayisine falan gidersen eksik para, fazla uğraştırma derken bezersin.
Bu yaz tatilinde çalışan arkadaşlardan biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,275
Üyeler
184,760
Son üye
ata17
Geri