Neler Yeni

15 yaşında çalışabileceğim yerler

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
Muhammed efe
Babamın hep arabayı tamir ettiği usta var sanayi falan da değil oraya gitmeyi düşünüyorum.
Sanayide düdüklemeye yönelik bi çalışma metodu vardır. Haftalık verirler ve komik bir rakam verirler bunun yerine garsonluk, bi tanıdığın marketinde çalışma vs çok daha mantıklıdır.

firatness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Fırat Kaya
Arkadaşlar merhaba, 15 yaşındayım yaz tatilinde çalışmak istiyorum, kendi paramı harcamak istiyorum yani kısaca, kazandığım parayla ekipman gibi şeyler alacağım nerede çalışabilirim? Ağır iş ve garsonluk gibi şeyler olmasın yeter.
İnşaat derim, inşaatta bir ustanın, usta olduktan sonra ki maaşı muazzam, kendim Dr'ım ben bile o kadar alamıyorum.
Ayrıca ileride yurt dışında seni havada kaparlar, sanayide 5 sene sürünür ondan sonra yaşarsın.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben birkere iş görüşmesi için gittim 6 gün 12 saat teklif ettiler. Birdaha kapısından geçmem .asgari ücret
Yanii çalıştığınız yere göre değişiyor. Marmaris'te yaşıyorum arkadaşım haftada 5 gün 8 saat 20000 TL + yemeğe çalışmıştı ki asgari 17000 TL olduğu dönemdi.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Yanii çalıştığınız yere göre değişiyor. Marmaris'te yaşıyorum arkadaşım haftada 5 gün 8 saat 20000 TL + yemeğe çalışmıştı ki asgari 17000 TL olduğu dönemdi.
Tatillik değildi gittiğim yer. Denize kıyısı olmayan bir ilçe

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Berkay Aydın
İnşaat derim, inşaatta bir ustanın, usta olduktan sonra ki maaşı muazzam, kendim Dr'ım ben bile o kadar alamıyorum.
Ayrıca ileride yurt dışında seni havada kaparlar, sanayide 5 sene sürünür ondan sonra yaşarsın.
hocam benim babam da inşaat ustası hiç kolay değil inşaatta çalışmak, ben 1 ay babama yardıma gittim aşırı yorucu bir iş parası fena değil ama parasına göre riskli ve çok ağır hele kışın inşaat soğuğu falan derken insanı bezdiriyo

Top Bottom