Yardım RUST'ta kaç FPS alıyorsunuz? Hangi işlemciyi kullanıyorsunuz?

Ortalama 300 kişilik sunucularda karakolda vs. veya büyük base yakınlarında kaça düşüyor bu fps? 30 40 oluyor mu yoksa 60 70 civarı mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok bunu diğer hocama sordum.
şu ana kadar en düşük 50 fps gördüm o da anlıktı etrafımda 20 den fazla bina vardı normalde 70 80

7500f işlemci ile o ekran kartını %100 kullanabiliyor musunuz peki oyunda?
Ben şu an 3060 ekran kartımı %40 maksimum 50 kullanabiliyorum. 7500f almayı düşündüm, ama bahsettiğiniz yükseltme yapmaya değer gelmedi.
80 90 dediğiniz hangi sunucularda? Bir de sabit 80 90 mı, drop yaşıyor musunuz? Karakolda vs. 30 40lara düşüyor mu?
Gpu evet yüzde yüz kullanabiliyorun sunucum türkiye 3x miydi hatırlamıyorum drop falan yaşamadım karakol gibi yerleri çok bilmediğim için gitmedim oralara oyuna da çok ilgili değil zaten

4060 8gb 16 gb 3600 mhz ram
İnanılmaz iyi değerler gerçekten. Youtubedan incelemeleri izliyorum insanlar 7600 ile bile alamıyor o değerleri. Nasıl oluyor anlamıyorum. Özellikle oynayanlara sormak istedim o yüzden.
Yükselteme yapacağım. Korktum vallahi işe yaramayacak diye.

Ayrıca ayar kod falan hiçbişi yapmadım herşeyi fulleyip girmiştim

Soru başlıkta arkadaşlar. Cevaplayabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
R5 5600 4060ti 8 gb
110-120 fps niye bu kadar düşük anlamıyorum arada da drop giriyo

Ayrıca ayar kod falan hiçbişi yapmadım herşeyi fulleyip girmiştim
Muhtemelen yapsanız 120 130 sabit alırsınız aynı sunucuda. Çünkü biraz düşük geldi değerler bana. Özellikle sormak istedim o yüzden.

Dediğim gibi ne gibi kodlar ve ayarlar yapıcağım ve kodları nereye yazmam gerek bilmiyorum arkadaşımla bi ara girmiştik oda sever rustu ben sevmediğim için sildim 2 3 gün önce

R5 5600 4060ti 8 gb
110-120 fps niye bu kadar düşük anlamıyorum arada da drop giriyo
Hocam bu söylediğiniz FPS değerlerini 70bin tl bilgisayarla alamayanlar var Rust öyle bir oyun. O değerler de hiç düşük değil. Ama drop konusu can sıkıcı.
Ekran kartını % kaç kullanabiliyorsunuz? Tahminimce %50yi geçemez gibi geliyor.

Rehber niteliğinde bu ayarlsrı kodları yapan video var iste isterseniz sabaha değerleri söyleyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,312
Üyeler
173,802
Son üye
todorov
Geri