M muhibbi 80+ Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 120 Dahası Reaksiyon skoru 26 İsim Ömer Alameşe Dün, 18:56 Konu Sahibi Konu Sahibi #53 EmreE38 yazmış: Bence başka oyuna girsen yükseltme isteğinde gidicek Devamı için tıklayın... Hocam öyle zaten de rust için yapıyorum yükseltmeyi Diğer yerlerde hiç problem yaşamıyorum. Oralarda hep ekran kartım zorlanıyor. Burada işlemcim.
EmreE38 yazmış: Bence başka oyuna girsen yükseltme isteğinde gidicek Devamı için tıklayın... Hocam öyle zaten de rust için yapıyorum yükseltmeyi Diğer yerlerde hiç problem yaşamıyorum. Oralarda hep ekran kartım zorlanıyor. Burada işlemcim.
EmreE38 80+ Bronze Katılım 8 Aralık 2023 Mesajlar 1,424 Dahası Reaksiyon skoru 290 İsim EmreE Dün, 19:36 #54 muhibbi yazmış: Hocam öyle zaten de rust için yapıyorum yükseltmeyi Diğer yerlerde hiç problem yaşamıyorum. Oralarda hep ekran kartım zorlanıyor. Burada işlemcim. Devamı için tıklayın... Bizim işlemcilerimiz kötü değil rustın optimizasyonu kötü şimdi 4k 80fpslerde rdr2 oynuyorum mesela Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 19:36 Test ederken pcden şüphelendim bu kadar kötümüsün sen diye
muhibbi yazmış: Hocam öyle zaten de rust için yapıyorum yükseltmeyi Diğer yerlerde hiç problem yaşamıyorum. Oralarda hep ekran kartım zorlanıyor. Burada işlemcim. Devamı için tıklayın... Bizim işlemcilerimiz kötü değil rustın optimizasyonu kötü şimdi 4k 80fpslerde rdr2 oynuyorum mesela Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 19:36 Test ederken pcden şüphelendim bu kadar kötümüsün sen diye