Çözüldü✓ Amd mi yoksa intel mi

Reaksiyon skoru
2
herkese merhaba yeni sistem toplamayi dusunuyorum ancak islemci konusunda karar veremiyorum intel mi amd mi alsam bilmiyorum intelin onbellegi ve frekansi dusuk geliyor ama amd ise pahali geliyor bildiginiz intle core ultra 265KF gucunde veya cok az yuksek performans sagliyan islemci onerir misiniz fiyatlari ayni olsun dusuk de olabilir

herkese merhaba yeni sistem toplamayi dusunuyorum ancak islemci konusunda karar veremiyorum intel mi amd mi alsam bilmiyorum intelin onbellegi ve frekansi dusuk geliyor ama amd ise pahali geliyor bildiginiz intle core ultra 265KF gucunde veya cok az yuksek performans sagliyan islemci onerir misiniz fiyatlari ayni olsun dusuk de olabilir
amd

yeni nesil olsun ddr5 olsun yeter he birde intel core ultra performansi ve fiyati olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

core ultra 7 265KF gucu ve fiyati
7500f al bütçeni bilmiyorum çünkü

Oyun oynicaksan 7800x3d

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,781
Üyeler
186,239
Son üye
asetto ali
Geri