Neler Yeni

Amd mi yoksa intel mi

Emirhan0742

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emirhan koc
AMD ryzen serisi ile bu muhabbet kapandı oyun oynuyorsan fp sistem kuruyorsan ryzen her zaman illa sıfır olarakda düşünmeyin fp muhabbetini 2. elde çok fazla olduğu için sistem kurarken amd olarak toplamak fıyat olarak avantajı ve amd nın am4 serisine kaç yıl anakart desteğini verdiğini düşünürsek o bile amd demeye yeterli bence amd devam
knk konuyu tam okumadan mi geliyorsunuz konu fp degil saglam bir sistem ama yuksek butceli ve parasina gore intelden guclu olacagi sekilde islemci ariyorum intelden biktim

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
364
İsim
Doğan gelişigüzel
knk konuyu tam okumadan mi geliyorsunuz konu fp degil saglam bir sistem ama yuksek butceli ve parasina gore intelden guclu olacagi sekilde islemci ariyorum intelden biktim
yine amd son çıkan 7 ve 9 serisine bak en iyi oyun işlemcileri yine orda konu kapanmış tartışmaya gerek yok am5 sistem ile devam

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Kayra
sistem var upgrade edicem ekran karti rtx 4070 ti birde su an bu konuda islemci konusuyoruz bu arada tekrar soruyorum belki gormemissindir diye r7 9700X mi yoksa R9 7900X mi
7900x hocam ben kör değilim işlemci için konuşuyoruz ekran kartına bazen işlemci fazla gelebiliyor.

Top Bottom