Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
butun mesajlari okumadan yazan guzel mumin kardesim(abimde olabilirsin) sadece amd diyerek beni aydinlatmiyorsun biraz okuyup detay vermeni istiyorum
butun mesajlari okumadan yazan guzel mumin kardesim(abimde olabilirsin) sadece amd diyerek beni aydinlatmiyorsun biraz okuyup detay vermeni istiyorum
abim eline koluna saglik dedigin dogrumu bilmiyorum ama sanirim 1 gun daha gec yazsaydin sanirim su anda elimde X3D islemci vardi ama bi taraftan x3d islemciler gerek teknolojisiyle gerek l3 onbellegi ile daha iyi degil mi ?2k 4k oynatacak sistem toplama niyetiniz varsa 3d işlemcilere boşa para bayılmayın. Bazı arkadaşlar amd nin ortağı gibi her konuya "9800x3d abi dünyanın en oyun işlemcisi" falan yazıyor. Parantez açmazsanız bu yanlış bir ifadedir. Dünyanın en iyi 1080p oyun işlemcisidir demek daha doğru olur.
Valorant cs gibi oyunlarda 1080p ve altı çözünürlüklerde devasa fpsler görmek niyetindeyseniz 3d işlemci alın.
2k ve 4k oyun oynarım 4070ti süper ve üzeri bir ekran kartı takar full grafik AAA oyun oynarım derseniz 9700x en iyi seçenek. 9800x3d ile aralarındaki fiyat farkı 12 13k tl o bütçeyi ekran kartına veya ssd ye aktarırsanız daha sağlam bir sisteminiz olur.
2k ve 4k da işlemcilerin hükmü yok denecek kadar az. 25.000tl lik işlemci de alsanız 10.000 tl lik işlemci de alsanız limiti belirleyen ekran kartı olur.
9700x 4080süper 9800x3d 4070ti süperden daha iyi 2k ve 4k oyun performansı verir. Sistemi hangi amaçla kullanacağınıza karar verip ona göre seçim yapın.
abim ben onu sormadim ki cok ayri ayri konusuyorsunuz kafam karisiyor R7 9700X intel icin hangi islemciye denk geliyor ?AMD Oyun İntel iş falan için
Intel Core i7-14700F olması lazımabim ben onu sormadim ki cok ayri ayri konusuyorsunuz kafam karisiyor R7 9700X intel icin hangi islemciye denk geliyor ?
bu arada daha iyi islemci buldum sanirim fiyatlari neredeyse ayni
AMD Ryzen 9 7900 mi yoksa AMD Ryzen 7 9700X
senin tavsiyen nedir acaba?, bu tarz seyler benim kafami karistirirAMD Ryzen 9 7900 - AMD Ryzen 7 9700X Karşılaştırması - Epey
Epey - AMD Ryzen 9 7900 - AMD Ryzen 7 9700X özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Ne için alacaksınız işlemciyi?senin tavsiyen nedir acaba?, bu tarz seyler benim kafami karistirir
İşlemci üzerinden oynanan cs valo lol gibi oyunlar oynamıyorsan pek de bir hükmü yok. Diğer oyunlar ekran kartından alıyor gücünü.a
abim eline koluna saglik dedigin dogrumu bilmiyorum ama sanirim 1 gun daha gec yazsaydin sanirim su anda elimde X3D islemci vardi ama bi taraftan x3d islemciler gerek teknolojisiyle gerek l3 onbellegi ile daha iyi degil mi ?
sistem var upgrade edicem ekran karti rtx 4070 ti birde su an bu konuda islemci konusuyoruz bu arada tekrar soruyorum belki gormemissindir diye r7 9700X mi yoksa R9 7900X miNe için alacaksınız işlemciyi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve ekran kartı ne olacak?