2000TL Hotswap Klavye Önerisi

eutrias

80+
Reaksiyon skoru
19
Bütçe
2000
herkes redragon 617 ye kronik ses sıkıntısı var diyor başka öneriniz var mı ? yoksa madlions 60he alacağım

aula al geç kanka

redragon fizz al geç ses sıkıntısı falan yok boş yapıyorlar duymuyorsun bile onu ayrıca madlions 60he güzel klavye ama biraz sorunlu gibi geliyo ya

redragon fizz al geç ses sıkıntısı falan yok boş yapıyorlar duymuyorsun bile onu ayrıca madlions 60he güzel klavye ama biraz sorunlu gibi geliyo ya
hocam herkesin ağzında başka bir laf var şuan redragon fizz kullanıyor musunuz ?

bu fiyata en top sevıye klavye aula olur

hocam herkesin ağzında başka bir laf var şuan redragon fizz kullanıyor musunuz ?
ben şahsen aula kullanıyorum çok memnumum hot swap wireless %75 boyutu güzel falan çok iyi yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben şahsen aula kullanıyorum çok memnumum hot swap wireless %75 boyutu güzel falan çok iyi yani
elime aldığımda kaliteli olduğunu hissettiğim bi klavye oldu bu fiyata göre mükemmel biçilmiş kaftan

evet kullanıyorum ses sorunu var dedikleri şey sorun diye adlandırılabilecek bir şey değil klavyenin üretim böyle adamlar bu şekilde üretmiş yay sesini engelleyecek bir mekanizma yapmamışlar sesli yay kullanmışlar ve çatur çutur çalışıyor bu klavye hiçbir sorunu yok ses dedikleri şey kulaklıgı takınca duyulmuyor bile buna sesi var derler gider blue switch alirlar blue switchin sesini gözardı ederler öyle bir kafa yapısı onlarınki inanma sen ses var diyene cünkü nerden gömeceklerini sasirmislar

elime aldığımda kaliteli olduğunu hissettiğim bi klavye oldu bu fiyata göre mükemmel biçilmiş kaftan
aula f75 den bahsediyorsunuz değil mi ?

evet kullanıyorum ses sorunu var dedikleri şey sorun diye adlandırılabilecek bir şey değil klavyenin üretim böyle adamlar bu şekilde üretmiş yay sesini engelleyecek bir mekanizma yapmamışlar sesli yay kullanmışlar ve çatur çutur çalışıyor bu klavye hiçbir sorunu yok ses dedikleri şey kulaklıgı takınca duyulmuyor bile buna sesi var derler gider blue switch alirlar blue switchin sesini gözardı ederler öyle bir kafa yapısı onlarınki inanma sen ses var diyene cünkü nerden gömeceklerini sasirmislar
switchleri çıkartmak çok zor diyorlar doğru mu ?

hocam bütcem max 2k hadi çok iyi diyelim en fazla 2.5k ya çıkabilirim bütçemi aşıyor

switchleri çıkartmak çok zor diyorlar doğru mu ?
evet doğru kedim klavyeye isediginden tüm switchleri söküp temizlemistim sonra yeniden takmistim. asiri zor cikiyorlar. switch malzemesi plastik olduğundan cok kolay kiriliyorlar. ayrıca switchleri cikartırken kırarsan garanti disi kaliyor ayni durum madlions 60he de de geçerli ucuz etin yahnisi yenmiyo maalesef en fazla keycaps değiştirme olayi yapmani öneririm ben çünkü klavye normal kullanımda on numara beni üzmedi 2 yıldır

hocam bütcem max 2k hadi çok iyi diyelim en fazla 2.5k ya çıkabilirim bütçemi aşıyor
o zaman akkoya bak 2,5a alırsın güzel bi şey

örnek:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,093
Üyeler
186,845
Son üye
sahibinden
Geri