Neler Yeni

2000TL Hotswap Klavye Önerisi

eutrias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Salih
İlgilendiği Kategoriler
anime
o zaman akkoya bak 2,5a alırsın güzel bi şey

örnek:

hocam bu klavyeleri önerme sebebinizi söylermisiniz mesela madlionsdan şu yüzden iyi falan

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Cücümbiş
hocam bu klavyeleri önerme sebebinizi söylermisiniz mesela madlionsdan şu yüzden iyi falan
madlions'un redragon fizz'den tek farkı, manyetik switch olması. onun da switchleri aşırı ucuz. videolarını izleyebilirsin. akko ise kaliteli taş gibi marka.

eutrias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Salih
İlgilendiği Kategoriler
anime
madlions'un redragon fizz'den tek farkı, manyetik switch olması. onun da switchleri aşırı ucuz. videolarını izleyebilirsin. akko ise kaliteli taş gibi marka.
aralarından bunu seçtim fakat biraz tereddüt ediyorum çünkü pek manyetik switch bulamadım değiştirmek için ve red switch klavye özelleştirilebildiği için daha cazip geliyor fakat hangi red switch klavyeyi alabilirim

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,017
İsim
Cücümbiş
aralarından bunu seçtim fakat biraz tereddüt ediyorum çünkü pek manyetik switch bulamadım değiştirmek için ve red switch klavye özelleştirilebildiği için daha cazip geliyor fakat hangi red switch klavyeyi alabilirim
neyinden tereddüt ettin dost anlamadım ki seçtiğin manyetik switch zaten ayrıca akkonun klavyelerini gözün kapalı alabilirsin

Clayz

80+ Silver
herkes redragon 617 ye kronik ses sıkıntısı var diyor başka öneriniz var mı ? yoksa madlions 60he alacağım
asagıdakı klavyelerden hangısı arkadasın sorusuna cozumdur ?

A) Aula f75
B)Aula F75
C)Aula F75
D)Aula F75
E)Aula F75

eutrias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Salih
İlgilendiği Kategoriler
anime
neyinden tereddüt ettin dost anlamadım ki seçtiğin manyetik switch zaten ayrıca akkonun klavyelerini gözün kapalı alabilirsin
eğer iyzico para yüklememe izin verirse bugün alacağım gözüm kapalı

eutrias

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Salih
İlgilendiği Kategoriler
anime
klavyenin tepkime hızı aşırı iyi fakat sorun şurda klavye aşırı küçük kullanamıyorum :D
klavye aşırı küçük olduğundan alışması zaman alacak numpad ve f1 olmamasıda benim için sorun ama genel klavyeler böyle olduğu için bunu bilerek almıştım klavyeyi eğer %100 klavyeden bu klavyeye geçerseniz benim gibi pek sevmeyebilirsiniz * sol shift büyük - enter küçük v.s
Aydınlatması cidden güzel ışık yanıyorken bile cidden belli oluyor rgb
Tuşa en ufak baskı uyguladığınızda algılıyor
Tuşların sesi benim için iyi fakat space tuşundan ve backspace tuşundan çok ses çıkıyor özellikle backspace direkt daklito gibi aşırı sesli
Kullanma klavuzu çince
ve daha yazacak bir şey aklıma gelmiyor almak isteyip sorusu olan arkadaşlar sorabilir

Yazıyı yazması aşırı zor oldu normalde aşırı hızlı yazardım fakat şimdi sürekli yanlış yazıp durdum :D

Top Bottom