Optimus-Prime
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Yasa gereği 20bin altına bu kadar taksit hakkı var arkadaşlar, 20 bin üstü 3 taksit max
Youtube içinse her ne kadar Infinix markasını önermesem de sizin işinizi görür diyebilirimKnka tablet almayı düşünyordum sadece youtube için "Infınıx Smart 9" olanı sipariş ettim.
Ne kadar kötü çıkabilir ki? 5000₺ sonuçta![]()
Bankaya ait kartım üyeliğim olmadabile oluyor mu
Sen de buldun ......Neden sadece xiaomi poco ve honor var 12 bin üstü nasıl 9 taksit oluyor. 9 taksit oluyorsa neden ıphone samsung yok.
Kredi onaylanırsa monilden banka müşterisi olup onaylıyorsun.Bankaya ait kartım üyeliğim olmadabile oluyor mu
İşini görür diyelim. 9 taksit olayı ile mantıklı olmuş.Knka tablet almayı düşünyordum sadece youtube için "Infınıx Smart 9" olanı sipariş ettim.
Ne kadar kötü çıkabilir ki? 5000₺ sonuçta![]()
Sömürmeden olmaz.Sen de buldun ......
İhtiyaç kredisi veriyor.Yasa gereği 20bin altına bu kadar taksit hakkı var arkadaşlar, 20 bin üstü 3 taksit max
redmi 13 aldık geçen gün 8600 tl amazon , burda 9500 olmus aynen öyletelefonun fiyatını yükseltip taksit getirmişler bence honor 200 geçen hafta 17.500 dü akıllı bileklik hediyesi de vardı . şimdi taksit getirmişler 19 bin olmuş akıllı bileklik hediyesi de yok
vade farksız seçenek yok herhalde
Karta taksit yapılamıyor
İhtiyaç kredisi bu. Yani alışveriş kredisi ile öde seçeneğini seçip devam ediyorsun onaylanırsa seçeceğin bankanın müşterisiysen anında değilsen müşteri olup ürünü alıyorsun.Bu taksit tam olarak nasıl oluyor.
Karta gözükmüyor diğer yerlerde vade farkı yazıyor anlayamadım.
Neden kardeşim 35 40k ya kadar ödeme bitçem var 9 taksit yapar temiz temiz kullanırdımSen de buldun ......
Çok satan telefonlar olduğu için kolaylık sağlanırsa sağlam harcama olur. Bunun olmasını istemedikleri için ya 3 ay kredi veriyorlar ya da hiç vermiyorlar. Yukarıdan gelen istekler doğrultusunda tabi ki de böyle olduğunu düşünüyorum.Neden kardeşim 35 40k ya kadar ödeme bitçem var 9 taksit yapar temiz temiz kullanırdım
Sorun şurda.Çok satan telefonlar olduğu için kolaylık sağlanırsa sağlam harcama olur. Bunun olmasını istemedikleri için ya 3 ay kredi veriyorlar ya da hiç vermiyorlar. Yukarıdan gelen istekler doğrultusunda tabi ki de böyle.![]()
İhtiyaç kredisi veriyor. Bu dediğin kredi kartı taksiti için geçerli olduğunu düşünüyorum. Seçenek sunanlarda senden benden bu konu hakkında daha fazla bilgiye sahip oldukları için sorun olmaz.Sorun şurda.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) kararına göre 12.000 TL üzerindeki cep telefonları için en fazla 3 ay taksit yapılır. 12.000 TL altındaki telefonlar ve yenilenmiş telefonlar için 12 taksit yapılması mümkün
Bunlar 12bin üzeri telefonlarda da taksit veriyor yadak normalde
O yıl başında 20000 olarak güncellendi yanlış bilmiyorsamSorun şurda.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) kararına göre 12.000 TL üzerindeki cep telefonları için en fazla 3 ay taksit yapılır. 12.000 TL altındaki telefonlar ve yenilenmiş telefonlar için 12 taksit yapılması mümkün
Bunlar 12bin üzeri telefonlarda da taksit veriyor yadak normalde
Bizim millet parasız olsa bile köpek gibi son model ultra ve promax alıp borçlarını ödeyemediği için olabilirNeden sadece xiaomi poco ve honor var 12 bin üstü nasıl 9 taksit oluyor. 9 taksit oluyorsa neden ıphone samsung yok.