Akif Erdem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 321
640 TL'ye alınır mı hyperx pulsfire haste yerine alacağım seri yardım lütfen
640 tl ye bişey mi kaldı tabii ki alınır640 TL'ye alınır mı hyperx pulsfire haste yerine alacağım seri yardım lütfen
sabah alacağım umarım ama telefonu kapatsam gidermi ki bu indirim640 tl ye bişey mi kaldı tabii ki alınır
Birde 1k alıcı ile diyor kötü mü bu640 tl ye bişey mi kaldı tabii ki alınır
P modelini alma pro modeli konudaki model yada NL P iki model harici iyi olmuyorsabah alacağım umarım ama telefonu kapatsam gidermi ki bu indirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Birde 1k alıcı ile diyor kötü mü bu
640 TL'ye ajazz aj 159 pro yazıyor ama p olan heralde anlamadımP modelini alma pro modeli konudaki model yada NL P iki model harici iyi olmuyor
727 730 a üst modeli var o daha mantıklı arama yerine pro yaz sepetinde ürün olmasin düşmesi lazım fiyatin640 TL'ye ajazz aj 159 pro yazıyor ama p olan heralde anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bunu almayayım mı 640 TL'ye değmez mi?
çıkmıyor ya allah allah prosunu alsam çok süper olacak ama çıkmıyor727 730 a üst modeli var o daha mantıklı arama yerine pro yaz sepetinde ürün olmasin düşmesi lazım fiyatin
Sadece bunun stoğu kalmış.727 730 a üst modeli var o daha mantıklı arama yerine pro yaz sepetinde ürün olmasin düşmesi lazım fiyatin
Sipariş onaylandıysa muhtemelen sorun olmaz, ama garantisi yok tabiArkadaşlar acil yardım lazım iki farklı hesaptan beyaz ve siyah olmak üzere satın aldım ancak ikisini de aynı kişi üzerine satın aldım temu iptal eder mi?
onaylandı hocam siparişimSipariş onaylandıysa muhtemelen sorun olmaz, ama garantisi yok tabi