EmrCPR
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 772
Dostum özelden yaz. Geldiğin de satabilirim. Çünkü 1 tanesi fazla olucakalabilirim fazla ise![]()
Dostum özelden yaz. Geldiğin de satabilirim. Çünkü 1 tanesi fazla olucakalabilirim fazla ise![]()
nasıl aldın satıcı link atarmısınaz önce beyaz pro modelini aldım. halen devam ediyor.
konuyu açan arkadaşın paylaştığı instagram postundan aldım. telefonundan yeni bir temu hesabı oluştur. bu arkadaşın forumda açtığı linke git temu uygulamasına atacak orada 103 tl olarak gözükecek. vergilerle 733 TL'ye geliyor. bende tek denemede oldu.nasıl aldın satıcı link atarmısın
Daha yeni yaptım. Tek yaptığım temuyu kaldırmak, instagramdan paylaşılan link ile temu indirip yeni hesap açmak. Direkt oldu.ben ne yapsam aj159pro versiyonu indirime girmedi düz Aj159 nearlink indirime girdi 733tl her şey dahil
Teşekkürler bu arada sağolasın konu için.hiç yoktan iyi bence, olmazsa indirime düşürünce birde pro alır birini satarsınız
Rica ederim, bende dediğiniz gibi yaptım ama maalesef temu kafasına göre indirim verdiği için herkeste olmuyorDaha yeni yaptım. Tek yaptığım temuyu kaldırmak, instagramdan paylaşılan link ile temu indirip yeni hesap açmak. Direkt oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler bu arada sağolasın konu için.
Satıcıya soru nereden soruluyor?Alıntıyı görüntüle
kucuk bir alicisi var 2.4ghz baglantiyi bu sekilde sagliyorsun ayrica kablolu ve bluetooth baglanti secenegide var
Alıntıyı görüntüle
Bu sekilde diyor satici NL P gonderilicek diyor
dock yok nl modelinde dongle var 2.4ghz icin
Alıntıyı görüntüle
Ayrica soyle bir ibarede mevcut Urunden memnun kalmazsak Para iade hizmetide sunuyorlar
Ben hem pro hemde nl p modelini + dot skatez aldim pro modelinin masaustu icin daha kullanisli olacagini dusunuyorum dock ile alici birlesik sekilde yer kaplar nl p de hem batarya buyuk hemde kucuk dongle var tasinabilirlik acisindan daha rahat masada yer kaplamaz
Alıntıyı görüntüle
Dot olarak bunları aldim
müşteri hizmetlerinin alaka seviyesiAlıntıyı görüntüle
Müşteri hizmetlerine paketin durumunu sordum Gümrük bilgileri gönderildi olarak gözüküyor uçağın kalkış zamanını verdi böyle bir bilgiyi verebildiklerini ilk defa gördüm
Müşteri hizmetleri kargo departmanına ticket acıyor onlarda zaman veriyormüşteri hizmetlerinin alaka seviyesi
146 sayfa ne konuştunuz bu konunun altında olum![]()