Monitör önerisi lütfen

ferdijan1

80+
Reaksiyon skoru
13
Bütçe
12000
Arkadaşlar merhaba.
Monitör almak istiyorum ama monitörle ilgili hiç bir bilgim yok 12-14 k bütçelere çıkabiliyorum curve düşünüyorum ama sizin önerilerinize göre hareket edicem
Hem valo CS hemde Battlefield Detroit tarzı oyunlar oynayabiliyorum detaylı bir öneri yapabilirmisiniz rica etsem.
Ekran kartı rtx4070 süper

Kavisli olarak kesinlikle g6 g65b öneririm. Bu fiyatta bundan iyisi yok. Düz düşünürsen msi g274qpx alınabilir

Eğer ölü pikselsiz denk getirebilirsen MSI G274QPF E2 yi öneririm ya da Dell Alienware AW2724DM, ben de bu 2 monitör arasında gelip gidiyorum Dell istiyorum fakat satıcı BetaPlus Teknoloji ve iadede sorun çıkartma olasılığı yüksek gibi.

Eğer ölü pikselsiz denk getirebilirsen MSI G274QPF E2 yi öneririm ya da Dell Alienware AW2724DM, ben de bu 2 monitör arasında gelip gidiyorum Dell istiyorum fakat satıcı BetaPlus Teknoloji ve iadede sorun çıkartma olasılığı yüksek gibi.
0 üründe ölü piksel olunca iade değişim yapılmıyormu ikinci el düşünmüyorum ama

Satıcının kendisi Amazon ve HB olduğu sürece iadede sorun yaşamazsınız fakat başka mağazalar ölü piksel çıktığında sizi direk servise yönlendirip rapor almanızı istiyor ve bu süreç 1 ayı bulabiliyor ki servis zaten 1-2 ölü piksel normal dediği için ürün sizin elinizde kalıyor maalesef

• Üzgün
Reaksiyonlar: Jiyu
Satıcının kendisi Amazon ve HB olduğu sürece iadede sorun yaşamazsınız fakat başka mağazalar ölü piksel çıktığında sizi direk servise yönlendirip rapor almanızı istiyor ve bu süreç 1 ayı bulabiliyor ki servis zaten 1-2 ölü piksel normal dediği için ürün sizin elinizde kalıyor maalesef
Ölü piksel varsa değişimle uğraşmayın. Cayma hakkınızı kullanarak iade edin.

Geri