Sefir Süleyman Çakır 👑
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 715
görmemiş gibi yaparmısınŞuan gsync aktif dostum
Hoca bundan bahsetmiştim nasıl olduysa etkin gozukmus suan böyle Nvidia aktif ama nasıl böyle bir şey geliyor anlamıyorumŞuan gsync aktif dostum
Hocam bu Bendede oluyo ya garip bi muhabbet monitörümü değiştirince bende oldu .Hoca bundan bahsetmiştim nasıl olduysa etkin gozukmus suan böyle Nvidia aktif ama nasıl böyle bir şey geliyor anlamıyorum
nasıl düzellttiniz bende aynı mönitör nasıl yapcam bilemeiyorumHocam bu Bendede oluyo ya garip bi muhabbet monitörümü değiştirince bende oldu .
Valla pek düzeltecek bişi bulamadım nvdia ayarlarından baktım ordada açıktı tam ekran pencereli seçtim yine aynı şeyi verdi saldım. Hatta bugün Lenovo r27qe monitörümü değişime gönderdim ölü piksel vardı onda yaptı.nasıl düzellttiniz bende aynı mönitör nasıl yapcam bilemeiyorum
aktif zaten hocamda ben bügün denetim masasına ayar çektim o ayarladan birimi engel oluyor acaba şuan bu şkeil anormal bir şey yok fakat devre dışı anlamadığım br şekildegysnc sadece dp kablo ile aktif oluyor. eğer dp kablonuz varsa nvidia denetim masasında gsync sekmesi açılmış olması lazım. ordan monitörün gysnc özelliğini aktif edin öyle düzelir diye düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
monitör marka model nedir? bende ayarlar bu şekilde. siz alttaki kutucuğu işaretlememişsiniz. ondan dolayı sıkıntı çıkıyor olabilir mi?aktif zaten hocamda ben bügün denetim masasına ayar çektim o ayarladan birimi engel oluyor acaba şuan bu şkeil anormal bir şey yok fakat devre dışı anlamadığım br şekilde
Oldu hocam saolasınmonitör marka model nedir? bende ayarlar bu şekilde. siz alttaki kutucuğu işaretlememişsiniz. ondan dolayı sıkıntı çıkıyor olabilir mi?
Alıntıyı görüntüle