Otobuscu06
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 635
arkadaşlar merhaba başlıkta bahsettigim takas teklifi mantıklı mı logitech 1 aylık
Logitechi alacak olan sen değilsen kabul etarkadaşlar merhaba başlıkta bahsettigim takas teklifi mantıklı mı logitech 1 aylık
logitech alacak olan benim hocam ajazz bendeLogitechi alacak olan sen değilsen kabul et
Yok verme dayı o zaman akıl kârı değillogitech alacak olan benim hocam ajazz bende
tamamdır hocam çok teşekkür ederimYok verme dayı o zaman akıl kârı değil
Ajazzı 1350ye koydum daha kargoda adam kapora attı bekliyorarkadaşlar merhaba başlıkta bahsettigim takas teklifi mantıklı mı logitech 1 aylık
bende 1400e anlastım elden teslim edecegimAjazzı 1350ye koydum daha kargoda adam kapora attı bekliyor![]()
f/p canavarı hocamAjaz neden bu kadar meşhur oldu ?
1600 yazdım ama daha kargoda oldugu icin 1400 e anlastık kargo geldiginde teslim edecegimAjazzı 1350ye koydum daha kargoda adam kapora attı bekliyor![]()
Hocam param güvende ile mi satıyorsunuzbende 1400e anlastım elden teslim edecegim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
f/p canavarı hocam
Fiyatına göre verdikleri muhteşemAjaz neden bu kadar meşhur oldu ?
evet param güvende ile satıyorumHocam param güvende ile mi satıyorsunuz
Niye alıyolar ki temuda daha ucuz, apex mi sizdekiAjazzı 1350ye koydum daha kargoda adam kapora attı bekliyor![]()
Mantıklımı hocam sence param güvende kutuyu açıp beğenmedim vs olayları olup yollamazlar mıevet param güvende ile satıyorum