Ucuz fp çünkü ucuz malın alıcısı çok olurAjaz neden bu kadar meşhur oldu ?
Ucuz fp çünkü ucuz malın alıcısı çok olurAjaz neden bu kadar meşhur oldu ?
Alamayanlar alıyor hocamNiye alıyolar ki temuda daha ucuz, apex mi sizdeki
hocam temunun kargo süresini beklemek istemeyenler bu sekilde tercih ediyorNiye alıyolar ki temuda daha ucuz, apex mi sizdeki
hocam mantıklı denilebilir daha once param guvende sistemi ile yaptıgım alısverislerim oldu hiç sorun yasamadımMantıklımı hocam sence param güvende kutuyu açıp beğenmedim vs olayları olup yollamazlar mı
Kargo vs uğraşmak istemiyorlar herhalde ne bileyim ben de olsam nasılsa var diyip ordan alırımNiye alıyolar ki temuda daha ucuz, apex mi sizdeki
Kaç tl kapora alıyon hocam ben de gelimce satacam daAjazzı 1350ye koydum daha kargoda adam kapora attı bekliyor![]()
Vay be hocam o derece gidiyor yani bu fareAjazzı 1350ye koydum daha kargoda adam kapora attı bekliyor![]()
ben kaporasızanlastımKaç tl kapora alıyon hocam ben de gelimce satacam da
gider ben beyazını 1400 e verdim1400e gider mi siyah kapalı kutu
Siyah da aynı fiyat mı oluyor hocam bazen renklerde fiyat farkı olduğu için merak ettim bide hızlı gidiyor muben kaporasızanlastım
Mesaj otomatik birleştirildi:
gider ben beyazını 1400 e verdim
siyah biraz daha yavas gidebilir hocam 1300 falan da olabilir yani ben ilan cıktıktan 1 saat sonra sattımSiyah da aynı fiyat mı oluyor hocam bazen renklerde fiyat farkı olduğu için merak ettim bide hızlı gidiyor mu
Baya hızlı gitmiş hayırlı olsunsiyah biraz daha yavas gidebilir hocam 1300 falan da olabilir yani ben ilan cıktıktan 1 saat sonra sattım
enayi?zaten temudan kupon falan denk getirip 1500 e kendileri alabiliyorken millet niye böyle bi enayilik yapıyo çözemiyorum
teşekkür ederim hocam bi tane de siyah var onu da kendim kullanıcamBaya hızlı gitmiş hayırlı olsun