Oyun oynarken kalbim yerinden çıkacak gibi hızlı atmaya başlıyor

burak0756

80+
Reaksiyon skoru
47
CS 2 de tek kalınca Rust'ta savaşa girdiğim an heyecanlanıyorum kalbim birden aşırı hızlı atmaya başlıyor ve bu çoğunlukla yanlış karar verip ölmeme sebep oluyor. Sizce
Nasıl sakin kalabilirim.

Son düzenleme:
CS 2 de tek kalınca Rust'ta savaşa girdiğim an heyecanlanıyorum kalbim birden aşırı hızlı atmaya başlıyor ve bu çoğunlukla yanlış karar verip ölmeme sebep oluyor. Sizce
Nasıl sakin kalabilirim.
hocam üstüne gitmeniz lazım ilk csye başladığımda ne zaman 1v2 1v3 falan kalsam bende heyecanlanıyordum ama bu tekrarlanınca alışmaya başlıyorsun bir de kendine güvenmen lazım aim konusunda sanırım yeni başladın oynamaya

Nasıl sakin kalabilirim.
hocam zamanla daha iyi oynadığını fark edince daha sakin olursun diye düşündüm.

hocam üstüne gitmeniz lazım ilk csye başladığımda ne zaman 1v2 1v3 falan kalsam bende heyecanlanıyordum ama bu tekrarlanınca alışmaya başlıyorsun bir de kendine güvenmen lazım aim konusunda sanırım yeni başladın
Rust ta 65 cs de 50 saatim var cs 1 ay önce başladım rust 1.5 hafta oluyor

o kadar saatin varsa normal alışınca geçer

relax ol yks ye girdiğinde kalp krizi mi geçireceksin takım arkadaşların ne derse desinler onları o maçtan sonra bir daha görmeyeceksin zaten.

Kilo durumun felan yerinde mi? Derin nefes alman lazım. Nefesini tutunca da konsantre olursun

bende de valoda oluyordu halen ara sıra oluyor ama gelip geçici

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,524
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri