17normal gelene kadar tekrarla, kaç yaşındasın?
hocam üstüne gitmeniz lazım ilk csye başladığımda ne zaman 1v2 1v3 falan kalsam bende heyecanlanıyordum ama bu tekrarlanınca alışmaya başlıyorsun bir de kendine güvenmen lazım aim konusunda sanırım yeni başladın oynamayaCS 2 de tek kalınca Rust'ta savaşa girdiğim an heyecanlanıyorum kalbim birden aşırı hızlı atmaya başlıyor ve bu çoğunlukla yanlış karar verip ölmeme sebep oluyor. Sizce
Nasıl sakin kalabilirim.
hocam zamanla daha iyi oynadığını fark edince daha sakin olursun diye düşündüm.CS 2 de tek kalınca Rust'ta savaşa girdiğim an heyecanlanıyorum kalbim birden aşırı hızlı atmaya başlıyor ve bu çoğunlukla yanlış karar verip ölmeme sebep oluyor. Sizce
Nasıl sakin kalabilirim.
Rust ta 65 cs de 50 saatim var cs 1 ay önce başladım rust 1.5 hafta oluyorhocam üstüne gitmeniz lazım ilk csye başladığımda ne zaman 1v2 1v3 falan kalsam bende heyecanlanıyordum ama bu tekrarlanınca alışmaya başlıyorsun bir de kendine güvenmen lazım aim konusunda sanırım yeni başladın
CS için sunuculara girip retake oyna orda iyi gelişirsin site tutma veya baskın atma konusunda ama söyleyeyim büyük ihtimalle çok iyi oyuncular gelicektirRust ta 65 cs de 50 saatim var cs 1 ay önce başladım rust 1.5 hafta oluyor
1.78 76 kiloyumKilo durumun felan yerinde mi? Derin nefes alman lazım. Nefesini tutunca da konsantre olursun