PHILIPS EVNIA 24" 180Hz 0.5ms Monitör alınır mı

Reaksiyon skoru
4
Sıcak fırsatlar kısmında gördüm. Laptop için ikinci ekran olarak kullanacağım. Bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır? Kullanan varsa görüşlerini belirtirse sevinirim. Ona göre sipariş vereceğim

Sıcak fırsatlar kısmında gördüm. Laptop için ikinci ekran olarak kullanacağım. Bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır? Kullanan varsa görüşlerini belirtirse sevinirim. Ona göre sipariş vereceğim
Mağazadan alımda 4299 sipariş etmeyin alın bence

Hocam bulunduğum şehirde maalesef mağaza yok. Beyazını yine 5000' e almaya değer mi? Yoksa o fiyat bandında daha iyi monitör var mı ?
5000e al geç daha iyisi yok, muadilleri var tabi ama aynı derecede iyiler, rahatlıkla alabilirsin,bende bu cuma sipariş ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bulunduğum şehirde maalesef mağaza yok. Beyazını yine 5000' e almaya değer mi? Yoksa o fiyat bandında daha iyi monitör var mı ?
Monitörün linki atabilirmisin birde.

Ben bugün mağazadan almaya gidicem 3 saat git gel yolum var bakalım

5000e al geç daha iyisi yok, muadilleri var tabi ama aynı derecede iyiler, rahatlıkla alabilirsin,bende bu cuma sipariş ettim.

Monitörün linki atabilirmisin birde.

Mağazadan alımda 4299 sipariş etmeyin alın bence
İnternete sitesine stok kalmamış oyüzden mağazadan almak gerek

Değer panel kalitesi olarak Philips daha iyi diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,353
Üyeler