Çözüldü✓ 1500 TL CİVARI MOUSE ÖNERİSİ

HeWolf

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
1500
İyi günler arkadaşlar 1500 tl bütçem var biraz daha üstüne çıkabilirim fps oyunları çok oynuyorum elimde biraz küçük teşekkür ederim şimdiden iyi forumlar.

İyi günler arkadaşlar 1500 tl bütçem var biraz daha üstüne çıkabilirim fps oyunları çok oynuyorum elimde biraz küçük teşekkür ederim şimdiden iyi forumlar.
Kablosuz seviyorsan bunları önerebilirim ikisi de kablosuz güzel Z1 uzun süre kullandım ve bi sorun yaşamadım Logitech de bı sorun yok kablolu istersen onlara da bakabilirim tavsiyem bu <3

Kablosuz seviyorsan bunları önerebilirim ikisi de kablosuz güzel Z1 uzun süre kullandım ve bi sorun yaşamadım Logitech de bı sorun yok kablolu istersen onlara da bakabilirim tavsiyem bu <3

logitech berbat z1 alınabilir

Teşekkür ederim z1 almayı düşünüyorum o zaman

Logitech kullandım ama sorun yaşamadım öyle büyük bir sorun yok yani ama evet Z1 daha mantıklı
yok sorun yaşamak açısından değil de 100tl lik mouse da çalışır sorun çıkarmaz kalite olarak dedim

Kayseri içi isen sıfır kapalı kutu aj159pro vereyim 1400e

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,301
Üyeler
189,060
Son üye
Aquadria
Geri