Bence de güzel seçenek.furylevel z1 bakabilirsin hocam
Attackshark x3 de vardı aklımda o mu bu mu peki?Bence de güzel seçenek.
Attackshark x3 de vardı aklımda o mu bu mu peki?furylevel z1 bakabilirsin hocam
Kablosuz seviyorsan bunları önerebilirim ikisi de kablosuz güzel Z1 uzun süre kullandım ve bi sorun yaşamadım Logitech de bı sorun yok kablolu istersen onlara da bakabilirim tavsiyem bu <3İyi günler arkadaşlar 1500 tl bütçem var biraz daha üstüne çıkabilirim fps oyunları çok oynuyorum elimde biraz küçük teşekkür ederim şimdiden iyi forumlar.
ben furylevel z1 kullanıyorum gayet iyi yazılımıda varİyi günler arkadaşlar 1500 tl bütçem var biraz daha üstüne çıkabilirim fps oyunları çok oynuyorum elimde biraz küçük teşekkür ederim şimdiden iyi forumlar.
logitech berbat z1 alınabilirKablosuz seviyorsan bunları önerebilirim ikisi de kablosuz güzel Z1 uzun süre kullandım ve bi sorun yaşamadım Logitech de bı sorun yok kablolu istersen onlara da bakabilirim tavsiyem bu <3
![]()
Logitech 910-005283 G305 Lıghtspeed Kablosuz Gaming Mouse Fiyatı ve Özellikleri
Logitech 910 005283 G305 Lıghtspeed Kablosuz Gaming Mouse fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Logitech 910 005283 G305 Lıghtspeed Kablosuz Gaming Mouse en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
![]()
Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.furylevel.com
Logitech kullandım ama sorun yaşamadım öyle büyük bir sorun yok yani ama evet Z1 daha mantıklılogitech berbat z1 alınabilir
Teşekkür ederim z1 almayı düşünüyorum o zamanKablosuz seviyorsan bunları önerebilirim ikisi de kablosuz güzel Z1 uzun süre kullandım ve bi sorun yaşamadım Logitech de bı sorun yok kablolu istersen onlara da bakabilirim tavsiyem bu <3
![]()
Logitech 910-005283 G305 Lıghtspeed Kablosuz Gaming Mouse Fiyatı ve Özellikleri
Logitech 910 005283 G305 Lıghtspeed Kablosuz Gaming Mouse fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Logitech 910 005283 G305 Lıghtspeed Kablosuz Gaming Mouse en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
![]()
Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.furylevel.com
yok sorun yaşamak açısından değil de 100tl lik mouse da çalışır sorun çıkarmaz kalite olarak dedimLogitech kullandım ama sorun yaşamadım öyle büyük bir sorun yok yani ama evet Z1 daha mantıklı
Yani evet bu zaman da 100tl bile önemi var Z1 de güzel zaten <3yok sorun yaşamak açısından değil de 100tl lik mouse da çalışır sorun çıkarmaz kalite olarak dedim
En mantıklısı kafan rahat olur seve seve kullanırsın rica ederimm <3Teşekkür ederim z1 almayı düşünüyorum o zaman